• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • floor

Резултати за

Floor

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. TECHNIM

    Холандия

    Предприятието TECHNIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на floor heating systems, bathroom fixtures, и radiators. Седалището му е в/ъв Hardegarijp, Холандия.

  2. BESTRATING.NL

    Холандия

    Предприятието BESTRATING.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални навеси. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник - плочки и плочкови настилки, garden tiles, floor bricks, Garden decorations, и Пясъчник - плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  3. ROOSSIEN EN LEMMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ROOSSIEN EN LEMMEN B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Roden, Холандия.

  4. TEGELHANDEL EN TEGELZETBEDRIJF VAN VEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGELHANDEL EN TEGELZETBEDRIJF VAN VEEN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Sint Nicolaasga, Холандия.

  5. OFFICE SERVICE NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието OFFICE SERVICE NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HEGOSTEEN

    Холандия

    Предприятието HEGOSTEEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пясъчник - плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на floor bricks, и clinker floor coverings. Седалището му е в/ъв Hommerts, Холандия.

  2. VEKAM HOUTBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието VEKAM HOUTBOUW B.V., и работи в сферата на Дървени конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Harkema, Холандия.

  3. TEGELZETBEDRIJF SMIT B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGELZETBEDRIJF SMIT B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. TIMMERFABRIEK STADSKANAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK STADSKANAAL B.V., и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени конструкции, Дървени опаковки, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, и Паркети. Седалището му е в/ъв 1e Exloermond, Холандия.

  5. TIMMERFABRIEK JONGBLOED WINSCHOTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK JONGBLOED WINSCHOTEN B.V., и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Дървени конструкции, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  1. STOPAQ EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието STOPAQ EUROPE B.V., и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - подови настилки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Stadskanaal, Холандия.

  2. WOCA

    Холандия

    Предприятието WOCA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Паркети. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  1. BLOM PROJECTINRICHTING B.V.

    Холандия

    Предприятието BLOM PROJECTINRICHTING B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  2. BETECH KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BETECH KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. DESTIC KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието DESTIC KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  4. PYRASIED B.V.

    Холандия

    Предприятието PYRASIED B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  5. KENTECH BV

    Холандия

    Предприятието KENTECH BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на floor heating systems. Седалището му е в/ъв Bedum, Холандия.

  6. CARGO FLOOR B.V.

    Холандия

    Предприятието CARGO FLOOR B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви конструкции, и Алуминиеви конструкции. Седалището му е в/ъв Coevorden, Холандия.

  7. BOERSMA PARKET

    Холандия

    Предприятието BOERSMA PARKET, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Паркети. Седалището му е в/ъв Winsum, Холандия.

  8. AVK PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието AVK PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Balk, Холандия.

  1. STAALBOUW NAUTA HEEG B.V.

    Холандия

    Предприятието STAALBOUW NAUTA HEEG B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Heeg, Холандия.

  2. HEUVELMAN IBIS B.V.

    Холандия

    Предприятието HEUVELMAN IBIS B.V., и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Delfzijl, Холандия.

  3. OOSTERHOF-HOLMAN INFRA B.V.

    Холандия

    Предприятието OOSTERHOF-HOLMAN INFRA B.V., и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Grijpskerk, Холандия.

  4. AS GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието AS GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Leek, Холандия.

  5. BREEDENBORG HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието BREEDENBORG HOLDING B.V., и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.