• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • gardening

Резултати за

Gardening

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. TEAKEA

    Холандия

    Предприятието TEAKEA, e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Шкафове за чертежи, Шкафове за чертежи, fabric living room furniture, custom-made bathroom furniture, и wooden garden furniture. Седалището му е в/ъв Tolbert, Холандия.

  2. KOPERSPOREN

    Холандия

    Предприятието KOPERSPOREN, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  3. FAVORIETXL

    Холандия

    Предприятието FAVORIETXL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Освен това развива дейност и в сферата на garden furnishings, barbecues, и toys. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  4. HANGPOT.NL

    Холандия

    Предприятието HANGPOT.NL, e Разпространител, и работи в сферата на Градинска украса. Освен това развива дейност и в сферата на pots of flowers, и ceramic articles. Седалището му е в/ъв Stadskanaal, Холандия.

  5. SOLARLEDVERLICHTING.NL

    Холандия

    Предприятието SOLARLEDVERLICHTING.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Домашно осветление и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на outdoor lamp, и garden lighting. Седалището му е в/ъв Hurdegaryp, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HOUKEMATOOLS VOF

    Холандия

    Предприятието HOUKEMATOOLS VOF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на exhausters for machine tools, и gardening tools. Седалището му е в/ъв Weiteveen, Холандия.

  2. LUKKES OUTDOOR

    Холандия

    Предприятието LUKKES OUTDOOR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински мебели. Седалището му е в/ъв Wolvega, Холандия.

  3. DE BOER DRACHTEN

    Холандия

    Предприятието DE BOER DRACHTEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на equipment tools, gardening articles, и toys. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  4. BESTRATING.NL

    Холандия

    Предприятието BESTRATING.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални навеси. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник - плочки и плочкови настилки, garden tiles, floor bricks, Garden decorations, и Пясъчник - плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  5. TMANS-SERVICE GROOTHANDEL

    Холандия

    Предприятието TMANS-SERVICE GROOTHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Закрепване - материал. Освен това развива дейност и в сферата на hangers, supply of spare parts, gardening articles, и tools. Седалището му е в/ъв Zevenhuizen, Холандия.

  1. GOEDKOOPGEREEDSCHAP.NL

    Холандия

    Предприятието GOEDKOOPGEREEDSCHAP.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Електрически инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на manual tooling, и gardening tools. Седалището му е в/ъв Bedum, Холандия.

  2. CHD EEFTING LANDBOUWSPUITMACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието CHD EEFTING LANDBOUWSPUITMACHINES B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Ter Apel, Холандия.

  1. DE VRIES MECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието DE VRIES MECHANISATIE B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Beilen, Холандия.

  2. MECHANISATIE- LOON- GRONDWERKEN MEPPELINK B.V.

    Холандия

    Предприятието MECHANISATIE- LOON- GRONDWERKEN MEPPELINK B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Dalerveen, Холандия.

  3. LANDBOUWMECHANISATIEBEDRIJF OOSTERHOF B.V.

    Холандия

    Предприятието LANDBOUWMECHANISATIEBEDRIJF OOSTERHOF B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Roodeschool, Холандия.

  4. MIJNO VAN DIJK MECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието MIJNO VAN DIJK MECHANISATIE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sint Annaparochie, Холандия.

  5. ZONNE ENERGIE PRODUCTEN

    Холандия

    Предприятието ZONNE ENERGIE PRODUCTEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Слънчева енергия. Освен това развива дейност и в сферата на Solar garden light. Седалището му е в/ъв Zuidhorm, Холандия.

  6. GABINOVA GABIONEN

    Холандия

    Предприятието GABINOVA GABIONEN, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Schoonebeek, Холандия.

  7. HOOGHIEMSTRA HARDEGARIJP B.V.

    Холандия

    Предприятието HOOGHIEMSTRA HARDEGARIJP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hurdegaryp, Холандия.

  8. S. TJALMA B.V.

    Холандия

    Предприятието S. TJALMA B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Oldekerk, Холандия.

  1. TIMMER & TIMMERMAN MECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMER & TIMMERMAN MECHANISATIE B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Gieten, Холандия.

  2. DONKER CULTUURTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието DONKER CULTUURTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, Градини и паркове - консултантски бюра, Пейзажисти - предприемачи, и Градини и паркове - консултантски бюра. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  3. LIEF EN JARIG

    Холандия

    Предприятието LIEF EN JARIG, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Освен това развива дейност и в сферата на party decorations. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  4. FOTO OP HOUT

    Холандия

    Предприятието FOTO OP HOUT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинска украса. Освен това развива дейност и в сферата на complementary wooden furnishings. Седалището му е в/ъв Kollum, Холандия.

  5. VERTISOL OMGEVINGSBEHEER EN INRICHTING B.V.

    Холандия

    Предприятието VERTISOL OMGEVINGSBEHEER EN INRICHTING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Градински мебели и украса, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Wagenborgen, Холандия.

  6. BIJLSMA-HERCULES B.V.

    Холандия

    Предприятието BIJLSMA-HERCULES B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  7. BROEKENS B.V.

    Холандия

    Предприятието BROEKENS B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stiens, Холандия.

  8. HANDELSONDERNEMING SNIPPE ERICA B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING SNIPPE ERICA B.V., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Erica, Холандия.

  9. ECOSTYLE B.V.

    Холандия

    Предприятието ECOSTYLE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Appelscha, Холандия.

  10. HOEK HAVELTE

    Холандия

    Предприятието HOEK HAVELTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градински мебели. Седалището му е в/ъв Havelte, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Gardening

Брой резултати

34 Фирми