• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • goods handling

Резултати за

Goods handling

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. LANGHOUT INTERN TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието LANGHOUT INTERN TRANSPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Товаро-разтоварни мотокари. Освен това развива дейност и в сферата на lifters, goods hoist parts and accessories, и hire of lift trucks and conveyors. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  2. VINCOSE ICT EN APPLE SERVICE

    Холандия

    Предприятието VINCOSE ICT EN APPLE SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - артикули и принадлежности, automatici loading systems for good handling, Mac and PC troubleshooting, Информатика - артикули и принадлежности, и personal computer accessories. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  3. DOTEC B.V.

    Холандия

    Предприятието DOTEC B.V., e Производител, и работи в сферата на Товаро-разтоварни мотокари. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигащи устройства, и Повдигащи устройства. Седалището му е в/ъв Joure, Холандия.

  4. LBS EMMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието LBS EMMEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  5. P.T.B. TRANSPORTMIDDELEN B.V.

    Холандия

    Предприятието P.T.B. TRANSPORTMIDDELEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.