• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • information systems

Резултати за

Information systems

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. NUMERIEK CENTRUM GRONINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието NUMERIEK CENTRUM GRONINGEN B.V., и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. DEFACTO SOFTWARE B.V.

    Холандия

    Предприятието DEFACTO SOFTWARE B.V., и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. THEFACTOR.E. B.V.

    Холандия

    Предприятието THEFACTOR.E. B.V., и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. VIADATA AUTOMATISERING B.V.

    Холандия

    Предприятието VIADATA AUTOMATISERING B.V., и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Nijehaske, Холандия.

  5. KEI GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието KEI GROEP B.V., и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Информатика - софтуер, и Мултимедия - услуги Интернет и Интранет. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.