• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • livestock

Резултати за

Livestock

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. UFTER HOLDING B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    Since 1994, Northlink Trading GMBH has excelled as a key player in international trade, specializing in the import and export of goods. Our core strength lies in procuring items in bulk and reselling them at highly competitive prices. Over 28 years, we have fostered strong partnerships with renowned brands like Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator, and more. Our success is anchored in the strategic advantage of our European location, minimizing transportation costs and ensuring efficient global delivery. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We achieve this by providing safe products with distinct quality, leveraging modern technologies, and maintaining a highly trained workforce. Committed to social and environmental responsibility, we strive to create value for customers, partners, employees, shareholders, and society at large. Our goal is to be acknowledged as a company of excellence in the international market, excelling in processing and selling high-quality products across various food and commercial brands. Dedicated to expanding our global presence, we offer 24/7 customer support and seamless worldwide shipping, ensuring prompt delivery to your doorstep. Contact us for more information!

  2. GEBR. MIDDELVELD

    Холандия

    Предприятието GEBR. MIDDELVELD, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, steel structural work, и steel constructions. Седалището му е в/ъв Alteveer, Холандия.

  3. FOREVER HORSES EUROPE

    Холандия

    Предприятието FOREVER HORSES EUROPE, e Разпространител, и работи в сферата на Животни и животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на animal breeding, и meat import export. Седалището му е в/ъв Dalen, Холандия.

  4. VEEHANDEL SCHAAPMAN

    Холандия

    Предприятието VEEHANDEL SCHAAPMAN, e Разпространител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на magnetic tables, и breeding cattle. Седалището му е в/ъв Nijeveen, Холандия.

  5. MIJNO VAN DIJK MECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието MIJNO VAN DIJK MECHANISATIE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sint Annaparochie, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LANDBOUWMECHANISATIEBEDRIJF OOSTERHOF B.V.

    Холандия

    Предприятието LANDBOUWMECHANISATIEBEDRIJF OOSTERHOF B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Roodeschool, Холандия.

  2. MECHANISATIE- LOON- GRONDWERKEN MEPPELINK B.V.

    Холандия

    Предприятието MECHANISATIE- LOON- GRONDWERKEN MEPPELINK B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Dalerveen, Холандия.

  3. CHD EEFTING LANDBOUWSPUITMACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието CHD EEFTING LANDBOUWSPUITMACHINES B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Ter Apel, Холандия.

  4. DE VRIES MECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието DE VRIES MECHANISATIE B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Beilen, Холандия.

  5. MICRO NUTRITIONS

    Холандия

    Предприятието MICRO NUTRITIONS, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на pig food supplements. Седалището му е в/ъв Surhuizum, Холандия.

  1. S. TJALMA B.V.

    Холандия

    Предприятието S. TJALMA B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Oldekerk, Холандия.

  2. TIMMER & TIMMERMAN MECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMER & TIMMERMAN MECHANISATIE B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Gieten, Холандия.

  1. HOOGHIEMSTRA HARDEGARIJP B.V.

    Холандия

    Предприятието HOOGHIEMSTRA HARDEGARIJP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hurdegaryp, Холандия.

  2. BIJLSMA-HERCULES B.V.

    Холандия

    Предприятието BIJLSMA-HERCULES B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  3. BROEKENS B.V.

    Холандия

    Предприятието BROEKENS B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stiens, Холандия.

  4. HANDELSONDERNEMING SNIPPE ERICA B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING SNIPPE ERICA B.V., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Erica, Холандия.

  5. METAALINDUSTRIE TJ. SPINDER B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALINDUSTRIE TJ. SPINDER B.V., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Седалището му е в/ъв Harkema, Холандия.

  6. OTTO BARKHUIS MECHANISATIE B.V.

    Холандия

  7. SMEDERIJ VAN DER VEER WOLVEGA B.V.

    Холандия