• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic packaging

Резултати за

Plastic packaging

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. JOOP VOET

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието JOOP VOET, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Кутии от пластмасова материя, Търговско опаковане по поръчка, Търговско опаковане по поръчка - предприятия, Опаковане, Пластмасови опаковки, Хранителни опаковки, food containers, plastic cups, и rigid plastic containers. Седалището му е в/ъв Linde, Холандия.

  2. NANUK EU BV

    Холандия

    Предприятието NANUK EU BV, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Foam polyethylene or polyurethane packing inserts, и industrial packaging. Седалището му е в/ъв Eelde, Холандия.

  3. STOPAQ EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието STOPAQ EUROPE B.V., и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - подови настилки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Stadskanaal, Холандия.

  4. BETECH KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BETECH KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. SYLVAPHANE PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието SYLVAPHANE PLASTICS B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тънки пластмасови покрития, и Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв Tolbert, Холандия.