• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic

Резултати за

Plastic

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. MAXIMUS B.V

    Холандия

    Предприятието MAXIMUS B.V, и работи в сферата на Филми и листи от пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на ldpe and hdpe bags, pvc, manufacture of hdpe granules, и Plastic. Седалището му е в/ъв Havelte, Холандия.

  2. JOOP VOET

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието JOOP VOET, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Кутии от пластмасова материя, Търговско опаковане по поръчка, Търговско опаковане по поръчка - предприятия, Опаковане, Пластмасови опаковки, Хранителни опаковки, food containers, plastic cups, и rigid plastic containers. Седалището му е в/ъв Linde, Холандия.

  3. JOBO BORSTELFABRIEK BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието JOBO BORSTELFABRIEK BV, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на brushes, Technical brushes, brush manufacturer, Brush-making, industrial brushes, custom brushes, special brushes, Twisted brushes, и Large round brushes. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  4. CUTTINGMATSXXL

    Холандия

    Предприятието CUTTINGMATSXXL, e Производител, и работи в сферата на Ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Haskerhorne, Холандия.

  5. NANUK EU BV

    Холандия

    Предприятието NANUK EU BV, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Foam polyethylene or polyurethane packing inserts, и industrial packaging. Седалището му е в/ъв Eelde, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EUROPROVYL B.V.

    Холандия

    Предприятието EUROPROVYL B.V., e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук, Пенопластмаси, Пенокаучук, и Пенопластмаси. Седалището му е в/ъв Augustinusga, Холандия.

  2. DUTCH CARD PRINTING

    Холандия

    Предприятието DUTCH CARD PRINTING, и работи в сферата на Кредитни и лични карти - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови карти, plastic card identification systems, и Пластмасови карти. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. POLEM B.V.

    Холандия

    Предприятието POLEM B.V., e Производител, и работи в сферата на Силози от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Lemmer, Холандия.

  4. SYLVAPHANE PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието SYLVAPHANE PLASTICS B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тънки пластмасови покрития, и Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв Tolbert, Холандия.

  5. INDUSTRIE- EN HANDELSONDERNEMING ELTON B.V.

    Холандия

    Предприятието INDUSTRIE- EN HANDELSONDERNEMING ELTON B.V., и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - пластмасови материи, и Вериги - пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Roden, Холандия.