• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • trade

Резултати за

Trade

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. EUROTRADE FAIR

    Холандия

    Предприятието EUROTRADE FAIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на International trade, и end of line clothing stock. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  2. VEENSTRA.DESIGN

    Холандия

    Предприятието VEENSTRA.DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на logos, Website development, marketing and communication services and advice, и graphic design. Седалището му е в/ъв Lemmer, Холандия.

  3. LET'S MEAT

    Холандия

    Предприятието LET'S MEAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Освен това развива дейност и в сферата на import-export assistance, new customer acquisition, и buying and selling commercial properties. Седалището му е в/ъв Roden, Холандия.

  4. HKS HUISMAN KOEL-SERVICE

    Холандия

    Предприятието HKS HUISMAN KOEL-SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на refrigeration engineering services, Air conditioning and heating, machines for the hotel trade, и systems service. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  5. SALONWARE

    Холандия

    Предприятието SALONWARE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер за търговията. Седалището му е в/ъв Paterswolde, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EXPOSTOREONLINE PRESENTATIEWANDEN

    Холандия

    Предприятието EXPOSTOREONLINE PRESENTATIEWANDEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на multimedia presentations, и stand assembly. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

  2. AJEE-ÈM, INTERNATIONAL EXHIBITION SERVICES AND INTERIOR DESIGN

    Холандия

    Предприятието AJEE-ÈM, INTERNATIONAL EXHIBITION SERVICES AND INTERIOR DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Седалището му е в/ъв Oosterwolde (fr), Холандия.

  3. GOUDA SELECT BV

    Холандия

    Предприятието GOUDA SELECT BV, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Middelstum, Холандия.

  4. INCASSADE OORDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието INCASSADE OORDIJK B.V., и работи в сферата на Търговски органи. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  5. REEKX B.V.

    Холандия

    Предприятието REEKX B.V., и работи в сферата на Търговски органи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  1. HAMILTON BRIGHT PARTICIPATIES B.V.

    Холандия

    Предприятието HAMILTON BRIGHT PARTICIPATIES B.V., и работи в сферата на Търговски органи. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  2. TRIPLEPRO B.V.

    Холандия

    Предприятието TRIPLEPRO B.V., и работи в сферата на Търговски органи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  1. PRANGER GERECHTSDEURWAARDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието PRANGER GERECHTSDEURWAARDERS B.V., и работи в сферата на Търговски органи. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  2. AGC GERECHTSDEURWAARDERS EN INCASSO GRONINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието AGC GERECHTSDEURWAARDERS EN INCASSO GRONINGEN B.V., и работи в сферата на Търговски органи. Седалището му е в/ъв Zuidbroek, Холандия.