• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • wood

Резултати за

Wood

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. UFTER HOLDING B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    Since 1994, Northlink Trading GMBH has excelled as a key player in international trade, specializing in the import and export of goods. Our core strength lies in procuring items in bulk and reselling them at highly competitive prices. Over 28 years, we have fostered strong partnerships with renowned brands like Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator, and more. Our success is anchored in the strategic advantage of our European location, minimizing transportation costs and ensuring efficient global delivery. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We achieve this by providing safe products with distinct quality, leveraging modern technologies, and maintaining a highly trained workforce. Committed to social and environmental responsibility, we strive to create value for customers, partners, employees, shareholders, and society at large. Our goal is to be acknowledged as a company of excellence in the international market, excelling in processing and selling high-quality products across various food and commercial brands. Dedicated to expanding our global presence, we offer 24/7 customer support and seamless worldwide shipping, ensuring prompt delivery to your doorstep. Contact us for more information!

  2. GOEDHOUT-SPEELGOED

    Холандия

    Предприятието GOEDHOUT-SPEELGOED, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Играчки от дърво. Освен това развива дейност и в сферата на musical toys and games, и toy trains. Седалището му е в/ъв Zeerijp, Холандия.

  3. WOODPACKAGING

    Холандия

    Предприятието WOODPACKAGING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на packing articles, wooden packing, wooden packaging goods, и custom pallets. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. WOODPACKER PALLETS BV

    Холандия

    Предприятието WOODPACKER PALLETS BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Палети. Освен това развива дейност и в сферата на epal pallets, wooden pallets, custom pallets, и used pallets. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  5. LAMICO

    Холандия

    Предприятието LAMICO, e Производител, и работи в сферата на Дървени панели. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HOUT-KADO

    Холандия

    Предприятието HOUT-KADO, e Производител, и работи в сферата на Дървени изделия за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на gift items, items for mural decorations, и wall decorations. Седалището му е в/ъв Scharmer, Холандия.

  2. KROON

    Холандия

    Предприятието KROON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Двойни стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Дървени стълби, door and window accessories, Закрепване - материал, и Дървени стълби. Седалището му е в/ъв Hoogezand, Холандия.

  3. STAIRONLINE

    Холандия

    Предприятието STAIRONLINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дървени стълби. Освен това развива дейност и в сферата на wooden stairs, и interior wooden staircase. Седалището му е в/ъв Joure, Холандия.

  4. TIMMERFABRIEK STADSKANAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK STADSKANAAL B.V., и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени конструкции, Дървени опаковки, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, и Паркети. Седалището му е в/ъв 1e Exloermond, Холандия.

  5. VEKAM HOUTBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието VEKAM HOUTBOUW B.V., и работи в сферата на Дървени конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Harkema, Холандия.

  1. TIMMERFABRIEK JONGBLOED WINSCHOTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK JONGBLOED WINSCHOTEN B.V., и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Дървени конструкции, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  2. HOUTINDUSTRIE VAN DE WITTE B.V.

    Холандия

    Предприятието HOUTINDUSTRIE VAN DE WITTE B.V., e Производител, и работи в сферата на Дървени панели. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - изделия, Фурнировани плоскости и многопластов шперплат, Дървен материал - изделия, и Фурнировани плоскости и многопластов шперплат. Седалището му е в/ъв Buitenpost, Холандия.

  1. TIMMERFABRIEK HOUKESLOOT B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK HOUKESLOOT B.V., e Производител, и работи в сферата на Прозорци. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство, Дървени рамки на прозорци, Индустриализирано и сглобяемо строителство, и Дървени рамки на прозорци. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  2. MEUBELCENTRALE DOKKUM

    Холандия

    Предприятието MEUBELCENTRALE DOKKUM, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дървени маси. Освен това развива дейност и в сферата на iron and wooden tables. Седалището му е в/ъв Dokkum, Холандия.

  3. WERKBANKENFABRIEK DE BEUK B.V.

    Холандия

    Предприятието WERKBANKENFABRIEK DE BEUK B.V., e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени изделия за мебелното обзавеждане, и Дървени изделия за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Dokkum, Холандия.

  4. DAM-HOUT B.V.

    Холандия

    Предприятието DAM-HOUT B.V., e Производител, и работи в сферата на Прозорци. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени рамки на прозорци, и Дървени рамки на прозорци. Седалището му е в/ъв Harkema, Холандия.

  5. HODIJ COATINGS B.V.

    Холандия

    Предприятието HODIJ COATINGS B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  6. SCHIPPER HANDELSONDERNEMING B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHIPPER HANDELSONDERNEMING B.V., и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Nieuw-Buinen, Холандия.

  7. DE VERFBOER B.V.

    Холандия

    Предприятието DE VERFBOER B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Jubbega, Холандия.

  8. DRACHTSTER GLASHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието DRACHTSTER GLASHANDEL B.V., и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  1. ASSER GLAS- EN VERFHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието ASSER GLAS- EN VERFHANDEL B.V., и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  2. WEBER-STEPHEN HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието WEBER-STEPHEN HOLLAND B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Sint Nicolaasga, Холандия.

  3. POLYTEC NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYTEC NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  4. TUINDECO INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието TUINDECO INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Coevorden, Холандия.

  5. VERF VAN DER FEER B.V.

    Холандия

    Предприятието VERF VAN DER FEER B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  6. POLYVISION B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYVISION B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Noordwolde Fr, Холандия.

  7. UITTERDIJK HOUTINDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието UITTERDIJK HOUTINDUSTRIE B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Kollum, Холандия.

  8. LOLKEMA B.V.

    Холандия

    Предприятието LOLKEMA B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Oudeschoot, Холандия.

  9. POELMAN ZANDHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието POELMAN ZANDHANDEL B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Opende, Холандия.

  10. DE MÂR GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието DE MÂR GROEP B.V., и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Grou, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно