• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • алуминиеви сплави

Резултати за

Алуминиеви сплави

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Леене на алуминий, Леене на алуминий, aluminium casting, large aluminium castings, aluminium sandcasting, Aluminium machine-moulded sandcasting, aluminium diecasting, Aluminium gravity diecasting, и Aluminium hand-moulded sandcasting. Седалището му е в/ъв Oldenzaal, Холандия.

  2. B.V. LEEUWBOUW

    Холандия

    Предприятието B.V. LEEUWBOUW, e Търговец на едро, и работи в сферата на Специални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, и Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  3. NON FERRO GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието NON FERRO GIETERIJ OLDENZAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Мед и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, и Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Oldenzaal, Холандия.

  4. MORGO BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието MORGO BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Леене на алуминий, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

  5. ALUVO NIEUWLEUSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ALUVO NIEUWLEUSEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Nieuwleusen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JAZO ZEVENAAR B.V.

    Холандия

    Предприятието JAZO ZEVENAAR B.V., e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

  2. WIJMOCO B.V.

    Холандия

    Предприятието WIJMOCO B.V., и работи в сферата на Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Huissen, Холандия.

  3. HENCON B.V.

    Холандия

    Предприятието HENCON B.V., e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Ulft, Холандия.

  4. ALUDEX B.V.

    Холандия

    Предприятието ALUDEX B.V., e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.