• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • телемаркетинг

Резултати за

Телемаркетинг

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландДоставчик на услуги
  1. ALL TELEMARKETING

    Холандия

    Предприятието ALL TELEMARKETING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  2. ORANGECALL

    Холандия

    Предприятието ORANGECALL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Освен това развива дейност и в сферата на Справочници - управления по рекламата, Интернет и Интранет сайтове - създаване и развитие, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Регистриране в търсачки и промоция на Web сайтове, Справочници - управления по рекламата, Интернет и Интранет сайтове - създаване и развитие, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, и Регистриране в търсачки и промоция на Web сайтове. Седалището му е в/ъв APELDOORN, Холандия.

  3. KLIK ACQUISITIE

    Холандия

    Предприятието KLIK ACQUISITIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  4. CHRISTAL TELESERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието CHRISTAL TELESERVICE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Освен това развива дейност и в сферата на Телефонни центрове, и Телефонни центрове. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  5. TELECOM DIRECT ALMERE B.V.

    Холандия

    Предприятието TELECOM DIRECT ALMERE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.