• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • какао и шоколад

Резултати за

Какао и шоколад

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. FESTIVALDI B.V.

    Холандия

    Предприятието FESTIVALDI B.V., и работи в сферата на Захарни изделия без шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Захар, Какао и шоколад, Захар, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.

  2. KONINKLIJKE EUROMA B.V.

    Холандия

    Предприятието KONINKLIJKE EUROMA B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, Кафе и чай, Какао и шоколад, и Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Wapenveld, Холандия.

  3. BRINKERS ZOETWAREN ZOETERMEER B.V.

    Холандия

    Предприятието BRINKERS ZOETWAREN ZOETERMEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Шоколадови изделия, и Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  4. DROSTE B.V.

    Холандия

    Предприятието DROSTE B.V., e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Vaassen, Холандия.

  5. CHOCOLADE- EN SUIKERWERKFABRIEK MARANDI B.V.

    Холандия

    Предприятието CHOCOLADE- EN SUIKERWERKFABRIEK MARANDI B.V., e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Lunteren, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TERLET B.V.

    Холандия

    Предприятието TERLET B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Ориз - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, и Ориз - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

  2. ZILCO INDUSTRIAL

    Холандия

    Предприятието ZILCO INDUSTRIAL, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на chocolate pots. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.