• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • обработка и рециклиране на отпадъци

Резултати за

Обработка и рециклиране на отпадъци

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. SITA ECOSERVICE TREATMENT B.V.

    Холандия

    Предприятието SITA ECOSERVICE TREATMENT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  2. TRANSPORTBEMIDDELINGTWENTE

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEMIDDELINGTWENTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на intermediation for import-export, National and international expeditions, и international transport. Седалището му е в/ъв Nijverdal, Холандия.

  3. AFVALVERWIJDERING RIVIERENLAND

    Холандия

    Предприятието AFVALVERWIJDERING RIVIERENLAND, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Сортиране на отпадъци - машини и техника. Седалището му е в/ъв Geldermalsen, Холандия.

  4. TWENCE B.V.

    Холандия

    Предприятието TWENCE B.V., e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  5. ARN B.V.

    Холандия

    Предприятието ARN B.V., e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изгаряне на отпадъците - инсталации, и Изгаряне на отпадъците - инсталации. Седалището му е в/ъв Weurt, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HOOIJMANS COMPOST B.V.

    Холандия

    Предприятието HOOIJMANS COMPOST B.V., и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Kerkdriel, Холандия.

  2. VAN DER VELDEN RIOLERINGSBEHEER BUREN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER VELDEN RIOLERINGSBEHEER BUREN B.V., и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Buren Gld, Холандия.

  3. MORSSINKHOF PLASTICS ZEEWOLDE B.V.

    Холандия

    Предприятието MORSSINKHOF PLASTICS ZEEWOLDE B.V., и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

  4. M.H. HOOGEBOOM RAALTE B.V.

    Холандия

    Предприятието M.H. HOOGEBOOM RAALTE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни отпадъци - рециклиране, и Строителни отпадъци - рециклиране. Седалището му е в/ъв Raalte, Холандия.