• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • превоз на насипни товари

Резултати за

Превоз на насипни товари

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. OEGEMA TRANSPORT DEDEMSVAART

    Холандия

    Предприятието OEGEMA TRANSPORT DEDEMSVAART, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Експедитори и групировчици. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на насипни товари, Превоз на насипни товари, и international transport. Седалището му е в/ъв Dedemsvaart, Холандия.

  2. TRANSPORTBEDRIJF STEVEN VAN DEN BRINK EN ZONEN

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEDRIJF STEVEN VAN DEN BRINK EN ZONEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Превози при установена температура, Превоз на насипни товари, Складиране и съхранение - услуги, Превози при установена температура, Превоз на насипни товари, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв Ermelo, Холандия.

  3. NIJKAMP TRANSPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието NIJKAMP TRANSPORT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Експедитори и групировчици. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на насипни товари, и Превоз на насипни товари. Седалището му е в/ъв Geesteren Ov, Холандия.

  4. TTS TRANSAIR - WORLDWIDE AIR FREIGHT

    Холандия

    Предприятието TTS TRANSAIR - WORLDWIDE AIR FREIGHT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Комисионери по въздушната транзитна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушни товари, Въздушен превоз на стоки, air freight broker, customs carrier, Въздушни товари, и Въздушен превоз на стоки. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.