• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмаси - опаковки

Резултати за

Пластмаси - опаковки

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландПроизводител
  1. BORDEX PACKAGING

    Холандия

    Предприятието BORDEX PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови опаковки, Опаковане, Пластмасови опаковки, Опаковане, и food processing. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  2. SCHOTTE KUNSTSTOFFEN

    Холандия

    Предприятието SCHOTTE KUNSTSTOFFEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на plastic bottles, Plastic containers for cosmetic uses, и Plastic containers for pharmaceutical uses. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.

  3. AVC SEALING SOLUTIONS

    Холандия

    Предприятието AVC SEALING SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на packaging machines, Thermo-weldable film, и packaging using heat-shrinkable film. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  4. DAKLAPACK EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието DAKLAPACK EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови опаковки, packaging, sustainable development, recycled materials, и Пластмасови опаковки. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  5. KORNELIS CAPS & CLOSURES B.V.

    Холандия

    Предприятието KORNELIS CAPS & CLOSURES B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тапи и капачки от пластмасова материя, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Тапи и капачки от пластмасова материя, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SPHERE NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието SPHERE NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Чували от пластмасова материя, и Чували от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Hardenberg, Холандия.

  2. EXPOSCHUIM NIJMEGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието EXPOSCHUIM NIJMEGEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Изолиращи опаковки от пластмаса, и Изолиращи опаковки от пластмаса. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  3. RIVAFOAM ONROEREND GOED B.V.

    Холандия

    Предприятието RIVAFOAM ONROEREND GOED B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси, и Пенокаучук и пенопластмаси. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  4. KREHALON INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието KREHALON INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Изолиращи опаковки от пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  5. AARTS TH. B.V.

    Холандия

    Предприятието AARTS TH. B.V., e Производител, и работи в сферата на Изолиращи опаковки от пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Vaassen, Холандия.

  1. STEMPHER C.V., KONINKLIJKE VERPAKKINGSINDUSTRIE

    Холандия

    Предприятието STEMPHER C.V., KONINKLIJKE VERPAKKINGSINDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Чували от пластмасова материя, Опаковки от хартия и картон, Чували от пластмасова материя, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  2. PLASTIC INDUSTRIE TWENTE (P.I.T.) B.V.

    Холандия

    Предприятието PLASTIC INDUSTRIE TWENTE (P.I.T.) B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Бъчви и бурета от пластмасова материя, и Бъчви и бурета от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  1. POLYMESS B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYMESS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Biddinghuizen, Холандия.

  2. DIJKSTRA PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието DIJKSTRA PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Haaksbergen, Холандия.

  3. TER BEEK HENGELO (T.B.H.) B.V.

    Холандия

    Предприятието TER BEEK HENGELO (T.B.H.) B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  4. NOVAPAC B.V.

    Холандия

    Предприятието NOVAPAC B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  5. EURO MOULDINGS B.V.

    Холандия

    Предприятието EURO MOULDINGS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Nijverdal, Холандия.

  6. DUCONA HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието DUCONA HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Шишета и буркани от пластмасова материя, и Шишета и буркани от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Aalten, Холандия.

  7. SEALED AIR B.V.

    Холандия

  8. FOLIETEC B.V.

    Холандия