• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмасови материи - изделия за промишлеността

Резултати за

Пластмасови материи - изделия за промишлеността

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландПроизводител
  1. KORNELIS CAPS & CLOSURES B.V.

    Холандия

    Предприятието KORNELIS CAPS & CLOSURES B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тапи и капачки от пластмасова материя, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Тапи и капачки от пластмасова материя, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

  2. S.P.F. PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието S.P.F. PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - медицински изделия, и Пластмаси - медицински изделия. Седалището му е в/ъв Zaltbommel, Холандия.

  3. REBEDEX B.V.

    Холандия

    Предприятието REBEDEX B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за мебелната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  4. ALTOP KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието ALTOP KUNSTSTOFTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Цистерни от пластмасова материя, и Цистерни от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв 'S-Heerenberg, Холандия.

  5. LOVINK-ENERTECH B.V.

    Холандия

    Предприятието LOVINK-ENERTECH B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електронната промишленост, и Пластмаси - изделия за електронната промишленост. Седалището му е в/ъв Terborg, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PLASTIFORM OMMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието PLASTIFORM OMMEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ommen, Холандия.

  2. STEGEMAN KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието STEGEMAN KUNSTSTOFFEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Lochem, Холандия.

  3. MEA POLYMER BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието MEA POLYMER BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Zelhem, Холандия.

  4. TIMMERIJE B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERIJE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Neede, Холандия.

  5. REOBIJN B.V.

    Холандия

    Предприятието REOBIJN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Haaksbergen, Холандия.

  1. FINAL PLASTICS NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието FINAL PLASTICS NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Losser, Холандия.

  2. HEERING KUNSTSTOF PROFIELEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HEERING KUNSTSTOF PROFIELEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Профилирани изделия от пластмасови материи, и Профилирани изделия от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Dedemsvaart, Холандия.