• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • furnishings

Резултати за

Furnishings

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландПроизводител
  1. DECOPROJECT

    Холандия

    Предприятието DECOPROJECT, e Производител, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайн - консултанти, Хотели - мебели, Store layout, Furnishings, Дизайн - консултанти, и Хотели - мебели. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  2. UXEM FLEXIBLE FOAMS

    Холандия

    Предприятието UXEM FLEXIBLE FOAMS, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук. Освен това развива дейност и в сферата на packaging foam, soundproofing, и foam for furnishings. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  3. JACOB

    Холандия

    Предприятието JACOB, e Производител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Бани - мебели и аксесоари, household cookers, Бани - мебели и аксесоари, interior outfitting, и wooden floors. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  4. K14.NL

    Холандия

    Предприятието K14.NL, e Производител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  5. OLBRO+ B.V.

    Холандия

    Предприятието OLBRO+ B.V., e Производител, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, industrial kitchens, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Biddinghuizen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PINTAIL INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието PINTAIL INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на chair upholstery, waterproofed fabrics, printing on fabrics and textile products, и Lamination. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  2. VAN HECK BADKAMERS

    Холандия

    Предприятието VAN HECK BADKAMERS, e Производител, и работи в сферата на Бани - мебели и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Шкафове за бани, bathroom furnishings, Шкафове за бани, bathroom cabinets and vanities, и shower accessories. Седалището му е в/ъв Borne, Холандия.

  3. VAN DUUR MEUBELMAKERIJ

    Холандия

    Предприятието VAN DUUR MEUBELMAKERIJ, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на woodworking, custom-made furnishings, timber, и furniture. Седалището му е в/ъв Nijverdal, Холандия.

  4. AUTHENTIC MODELS BV

    Холандия

    Предприятието AUTHENTIC MODELS BV, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

  5. ROYAL STONE NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието ROYAL STONE NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Мрамори. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Мрамори и естествени камъни, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв 'S-Heerenberg, Холандия.

  1. ATAG ETNA PELGRIM HOME PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието ATAG ETNA PELGRIM HOME PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Готварски печки, Кухни - мебелно обзавеждане, и Готварски печки. Седалището му е в/ъв Duiven, Холандия.

  2. R&S DE SCHOOLINRICHTER

    Холандия

    Предприятието R&S DE SCHOOLINRICHTER, e Производител, и работи в сферата на Мебели за преподавателската дейност. Освен това развива дейност и в сферата на school furnishings. Седалището му е в/ъв Rheden, Холандия.

  1. GROKU KAMPEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GROKU KAMPEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.

  2. WIGGERS LIJSTPROFIELEN B.V.

    Холандия

    Предприятието WIGGERS LIJSTPROFIELEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени изделия за мебелното обзавеждане, и Дървени изделия за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  3. BRINK & CAMPMAN HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието BRINK & CAMPMAN HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тапицерии, и Тапицерии. Седалището му е в/ъв Lichtenvoorde, Холандия.

  4. PINTAIL INTERNATIONAL BV

    Холандия

    Предприятието PINTAIL INTERNATIONAL BV, e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  5. FENTINOVA LIFESTYLE

    Холандия

    Предприятието FENTINOVA LIFESTYLE, e Производител, и работи в сферата на Санитария - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale bathroom furnishings. Седалището му е в/ъв Hengelo, Холандия.

  6. HOP CUSTOM CAMPERS

    Холандия

    Предприятието HOP CUSTOM CAMPERS, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане за автокаравани. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  7. NEWLAND POTTERY B.V.

    Холандия

    Предприятието NEWLAND POTTERY B.V., e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни грънчарски изделия, и Декоративни грънчарски изделия. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  8. BOUW- EN HANDELSCENTRUM G.H. BRUGGINK B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUW- EN HANDELSCENTRUM G.H. BRUGGINK B.V., e Производител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Heelweg, Холандия.

  1. VAN DRENTH BUIGHOUT

    Холандия

    Предприятието VAN DRENTH BUIGHOUT, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

  2. TOPVORM PANELEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TOPVORM PANELEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

  3. MIDDELKOOP KEUKENS

    Холандия

    Предприятието MIDDELKOOP KEUKENS, e Производител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

  4. FOREST GROUP (NEDERLAND) B.V.

    Холандия

    Предприятието FOREST GROUP (NEDERLAND) B.V., e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  5. VAN DER HORST WEG- EN WATERBOUW

    Холандия

    Предприятието VAN DER HORST WEG- EN WATERBOUW, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  6. DECOPROJEKT B.V.

    Холандия

    Предприятието DECOPROJEKT B.V., e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Магазини - подреждане, и Магазини - подреждане. Седалището му е в/ъв Varsseveld, Холандия.

  7. INTERMUSTER B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERMUSTER B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Neede, Холандия.