• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • packaging material

Резултати за

Packaging material

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландПроизводител
  1. TALLPACK INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието TALLPACK INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на packaging machines, bundle tying machines, и Flexible packaging materials. Седалището му е в/ъв Geldermalsen, Холандия.

  2. PAPERCUSHION

    Холандия

    Предприятието PAPERCUSHION, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на industrial packaging. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. STEMPHER C.V., KONINKLIJKE VERPAKKINGSINDUSTRIE

    Холандия

    Предприятието STEMPHER C.V., KONINKLIJKE VERPAKKINGSINDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Чували от пластмасова материя, Опаковки от хартия и картон, Чували от пластмасова материя, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  4. DANPAK INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DANPAK INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж, и Алуминиево фолио за амбалаж. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. I.T.S. HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието I.T.S. HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж, и Алуминиево фолио за амбалаж. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RUDICO B.V.

    Холандия

    Предприятието RUDICO B.V., e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Eerbeek, Холандия.

  2. D. HUBREGTSE BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието D. HUBREGTSE BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  3. CONPAX KARTONNAGES B.V.

    Холандия

    Предприятието CONPAX KARTONNAGES B.V., e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Druten, Холандия.

  4. MACHINEFABRIEK BOUMAN B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK BOUMAN B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  5. VAASSEN FLEXIBLE PACKAGING B.V.

    Холандия

    Предприятието VAASSEN FLEXIBLE PACKAGING B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж, и Алуминиево фолио за амбалаж. Седалището му е в/ъв Vaassen, Холандия.

  1. RABO VERPAKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието RABO VERPAKKINGEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени папки, и Хартиени папки. Седалището му е в/ъв 'S-Heerenberg, Холандия.

  2. STEENBERGEN PRODUKTIETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието STEENBERGEN PRODUKTIETECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  1. SONOCO ALCORE NEDERLAND B.V.

    Холандия

  2. PACK2PACK ZWOLLE B.V.

    Холандия