• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • tanks

Резултати за

Tanks

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландПроизводител
  1. BARREL ATELIER

    Холандия

    Предприятието BARREL ATELIER, e Производител, и работи в сферата на Винарски каци. Освен това развива дейност и в сферата на armchairs for hairdressers, и wooden garden furniture. Седалището му е в/ъв Wezep, Холандия.

  2. CRYOVAT PRODUCTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието CRYOVAT PRODUCTIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Метални резервоари, и Метални резервоари. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.

  3. WELGRO B.V.

    Холандия

    Предприятието WELGRO B.V., e Производител, и работи в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Ремаркета-цистерни, Превозни средства - услуги, Ремаркета-цистерни, и Превозни средства - услуги. Седалището му е в/ъв Groenlo, Холандия.

  4. MUELLER LICHTENVOORDE B.V.

    Холандия

    Предприятието MUELLER LICHTENVOORDE B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Охлаждащи цистерни, и Охлаждащи цистерни. Седалището му е в/ъв Lichtenvoorde, Холандия.