• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • промишлени инсталации - проектиране

Резултати за

Промишлени инсталации - проектиране

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. TECHNOLOGY UNLIMITED B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNOLOGY UNLIMITED B.V., e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени инсталации - проектиране, и Промишлени инсталации - проектиране. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  2. MOVEKA NORM B.V.

    Холандия

    Предприятието MOVEKA NORM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, и Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Седалището му е в/ъв Maasbommel, Холандия.

  3. HOWDEN NETHERLANDS B.V.

    Холандия

  4. INSTALLATIEBEDRIJF FH LOOHUIS

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBEDRIJF FH LOOHUIS, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Селскостопански машини и аксесоари, Земеделие - инсталации и съоръжения, Лека метална конструкция, Селскостопански машини и аксесоари, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Saasveld, Холандия.

  5. LASSCHE EN KEIZER B.V.

    Холандия

    Предприятието LASSCHE EN KEIZER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Наем на промишлени съоръжения, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Oldenzaal, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TECHNISCH INSTALLATIEBURO HEVEL B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH INSTALLATIEBURO HEVEL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Ederveen, Холандия.

  2. B. NAAKTGEBOREN B.V.

    Холандия

    Предприятието B. NAAKTGEBOREN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Напоителни системи, Промишлени перални машини и центрофуги, Повдигащи устройства, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Напоителни системи, Промишлени перални машини и центрофуги, Повдигащи устройства, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Tollebeek, Холандия.

  3. VENTILEX B.V.

    Холандия

    Предприятието VENTILEX B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи въздушни охладители, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Сухи охладителни кули, Сухи въздушни охладители, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.