• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации

Резултати за

Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. VELD KOELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VELD KOELTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Домашни перални машини, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Домашни перални машини. Седалището му е в/ъв Groenlo, Холандия.

  2. VEENHUIZEN KOELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VEENHUIZEN KOELTECHNIEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Voorthuizen, Холандия.

  3. VENTILEX B.V.

    Холандия

    Предприятието VENTILEX B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи въздушни охладители, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Сухи охладителни кули, Сухи въздушни охладители, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

  4. OTM INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието OTM INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Aalten, Холандия.

  5. ROBAIR FABRICAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието ROBAIR FABRICAGE B.V., и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Heino, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LUCHTTECHNIEK REINDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието LUCHTTECHNIEK REINDERS B.V., и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  2. EMONDT'S KOELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието EMONDT'S KOELTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. TURBO'S HOET NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието TURBO'S HOET NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Филтри за коли, камиони и строителни машини, Превозни средства - механични компоненти и части, Филтри за коли, камиони и строителни машини, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Hoevelaken, Холандия.

  4. DUTCH BLOWER B.V.

    Холандия

    Предприятието DUTCH BLOWER B.V., и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  5. HYGEAR B.V.

    Холандия

    Предприятието HYGEAR B.V., и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  1. PROMAC B.V.

    Холандия

    Предприятието PROMAC B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Zaltbommel, Холандия.

  2. PS KOELTECHNIEK DEVENTER B.V.

    Холандия

    Предприятието PS KOELTECHNIEK DEVENTER B.V., e Производител, и работи в сферата на Хладилни витрини и изложбени поставки. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  1. KOELTECHNISCH BURO DE LAAT B.V.

    Холандия

    Предприятието KOELTECHNISCH BURO DE LAAT B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Охлаждащи вещества, и Охлаждащи вещества. Седалището му е в/ъв Ammerzoden, Холандия.

  2. LASSCHE EN KEIZER B.V.

    Холандия

    Предприятието LASSCHE EN KEIZER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Наем на промишлени съоръжения, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Oldenzaal, Холандия.

  3. DIJKSMA KOUDETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието DIJKSMA KOUDETECHNIEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Emmeloord, Холандия.

  4. KOELMEUBELINDUSTRIE APELDOORN B.V.

    Холандия

    Предприятието KOELMEUBELINDUSTRIE APELDOORN B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. KAMPHUIS KOEL- EN VRIESTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието KAMPHUIS KOEL- EN VRIESTECHNIEK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  6. VAN KEMPEN SERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN KEMPEN SERVICE B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  7. MUELLER LICHTENVOORDE B.V.

    Холандия

    Предприятието MUELLER LICHTENVOORDE B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Охлаждащи цистерни, и Охлаждащи цистерни. Седалището му е в/ъв Lichtenvoorde, Холандия.

  8. VAN DEN BRINK KOELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN BRINK KOELTECHNIEK B.V., и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.

  1. DUTCH THERMAL ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието DUTCH THERMAL ENGINEERING B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Gaanderen, Холандия.

  2. CARRIER BEDRIJFSKOELING NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието CARRIER BEDRIJFSKOELING NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

  3. FUSITE B.V.

    Холандия