• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - основни продукти и деривати

Резултати за

Химия - основни продукти и деривати

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландРазпространител
  1. VESTA CHEMICALS BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието VESTA CHEMICALS BV, e Разпространител, и работи в сферата на Химически катализатори. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Химия - внос-износ, Aerogel, Azo Initiators, Azobisisobutyronitrile, Organic Peroxides, Benzoyl Peroxide, dicumyl peroxide, и Phase Transfer Catalysts. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  2. EKKSOL V.O.F.

    Холандия

    Предприятието EKKSOL V.O.F., e Multi-Category, и работи в сферата на Желязна вата. Освен това развива дейност и в сферата на Противопаразитни препарати, surface treatment, и Противопаразитни препарати. Седалището му е в/ъв Hardenberg, Холандия.

  3. TANKGAS BV

    Холандия

    Предприятието TANKGAS BV, e Разпространител, и работи в сферата на Пропан. Освен това развива дейност и в сферата на gas storage systems. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  4. METALAK B.V.

    Холандия

    Предприятието METALAK B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Нехранителни оцветители и багрила. Освен това развива дейност и в сферата на Нехранителни промишлени багрила и оцветители, Бои и лакове, Нехранителни промишлени багрила и оцветители, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.