• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • import export

Резултати за

Import export

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландРазпространител
  1. VESTA CHEMICALS BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието VESTA CHEMICALS BV, e Разпространител, и работи в сферата на Химически катализатори. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Химия - внос-износ, Aerogel, Azo Initiators, Azobisisobutyronitrile, Organic Peroxides, Benzoyl Peroxide, dicumyl peroxide, и Phase Transfer Catalysts. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  2. WATTMAN WORLD BV

    Холандия

    Предприятието WATTMAN WORLD BV, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  3. RITAN INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието RITAN INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на electric vehicles. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  4. HEALTH INGREDIENTS TRADING

    Холандия

    Предприятието HEALTH INGREDIENTS TRADING, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Beneden-Leeuwen, Холандия.

  5. XENA XPRESS

    Холандия

    Предприятието XENA XPRESS, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of foodstuffs. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.