• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ресторантска дейност

Резултати за

Ресторантска дейност

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. PIZZA-FUN

    Холандия

    Предприятието PIZZA-FUN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на catering - services, wooden pizza ovens, и pizza cooked in wood burning oven. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  2. LE MARTIN CATERING

    Холандия

    Предприятието LE MARTIN CATERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. PHOODIES

    Холандия

    Предприятието PHOODIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Oldenzaal, Холандия.

  4. URBAN CHEF

    Холандия

    Предприятието URBAN CHEF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на wrecks removed. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  5. BUSINESS CATERING SERVICES

    Холандия

    Предприятието BUSINESS CATERING SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PARTYCATERING DE VALLEI

    Холандия

    Предприятието PARTYCATERING DE VALLEI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на barbecues, company catering, catering, и chests. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  2. H.H. HUUSKES B.V.

    Холандия

    Предприятието H.H. HUUSKES B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. GRAND EVENTS

    Холандия

    Предприятието GRAND EVENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  4. JB FOOD CATERING EN SUPPLY B.V.

    Холандия

    Предприятието JB FOOD CATERING EN SUPPLY B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

  5. CONTACT-ROESTVRIJSTAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието CONTACT-ROESTVRIJSTAAL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Ruurlo, Холандия.

  1. KAAK PARTY VERHUUR B.V.

    Холандия

    Предприятието KAAK PARTY VERHUUR B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Groenlo, Холандия.

  2. MARFO B.V.

    Холандия

    Предприятието MARFO B.V., и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  1. GAS SERVICE NEDERLAND B.V.

    Холандия