• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • риби

Резултати за

Риби

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. QUALITY SEAFOOD

    Холандия

    Предприятието QUALITY SEAFOOD, e Multi-Category, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fish. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  2. OOSTZEE B.V.

    Холандия

    Предприятието OOSTZEE B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, Риболов - внос-износ, и certificates export. Седалището му е в/ъв Oostzeevis Bv, Холандия.

  3. DAYSEADAY FRESH B.V.

    Холандия

    Предприятието DAYSEADAY FRESH B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени риби, Риби, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  4. WIELINK DIERVOEDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието WIELINK DIERVOEDERS B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Ijsselmuiden, Холандия.

  5. MDY BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието MDY BEHEER B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EUROZALM B.V.

    Холандия

    Предприятието EUROZALM B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  2. SEA FRESH B.V.

    Холандия

    Предприятието SEA FRESH B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  3. DIJKGRAAF-REINDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието DIJKGRAAF-REINDERS B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  4. GOMMERS-DUCHEINE B.V.

    Холандия

    Предприятието GOMMERS-DUCHEINE B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Gendt, Холандия.

  5. SEAFOOD CONNECTION B.V.

    Холандия

    Предприятието SEAFOOD CONNECTION B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  1. HOLLAND MEEL B.V.

    Холандия

    Предприятието HOLLAND MEEL B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Vriezenveen, Холандия.

  2. V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT

    Холандия

    Предприятието V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Сладководни риби, и Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Emst, Холандия.

  1. BOREG B.V.

    Холандия

    Предприятието BOREG B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Blokzijl, Холандия.

  2. URK EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието URK EXPORT B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  3. TOP FISH SEAFOOD

    Холандия

    Предприятието TOP FISH SEAFOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  4. STARFISH FILEERBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието STARFISH FILEERBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - обработка, и Риби - обработка. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  5. ZEEVISSERIJBEDRIJF J. VAN DEN BERG EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ZEEVISSERIJBEDRIJF J. VAN DEN BERG EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  6. NEERLANDIA URK B.V.

    Холандия

    Предприятието NEERLANDIA URK B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  7. RODE VIS

    Холандия

    Предприятието RODE VIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  8. COÖPERATIEVE CENTRALE VAN INKOOPVERENIGINGEN VAN ZELFSTANDIGE BROOD- EN/OF BANKETBAKKERS BEKO-BENELU

    Холандия

    Предприятието COÖPERATIEVE CENTRALE VAN INKOOPVERENIGINGEN VAN ZELFSTANDIGE BROOD- EN/OF BANKETBAKKERS BEKO-BENELU, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  1. TERLET B.V.

    Холандия

    Предприятието TERLET B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Ориз - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, и Ориз - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

  2. VISSCHER SEAFOOD B.V.

    Холандия

    Предприятието VISSCHER SEAFOOD B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на salmon, salmon aquaculture, Frozen Salmon, и packaged salmon. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  3. NEVA OCEANS B.V.

    Холандия

    Предприятието NEVA OCEANS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Пресни зеленчуци, fish and processed fish products, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  4. FISHING ADVENTURE

    Холандия

    Предприятието FISHING ADVENTURE, e Производител, и работи в сферата на Риби за рибарници. Освен това развива дейност и в сферата на carp, articles for fish, и fish. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  5. MASTERFISH

    Холандия

    Предприятието MASTERFISH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на frozen fish products, frozen fish export, dry salted cod, и gilthead breams. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  6. UNIFREEZING

    Холандия

    Предприятието UNIFREEZING, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на meat processing, fresh baked products, deep-frozen cereals for aperitifs, breakfast and snacks, и frozen bakery products. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  7. ZALMKOERIER

    Холандия

    Предприятието ZALMKOERIER, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на smoked salmon, wholesale of fresh fish, и packaged salmon. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  8. KOICENTRUM STEENWIJK

    Холандия

    Предприятието KOICENTRUM STEENWIJK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Риби за рибарници. Освен това развива дейност и в сферата на construction of artificial ponds, circulation pumps, и pond pumps. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

  9. PALING- EN ZALMFILEERDERIJ J. FOPPEN JZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието PALING- EN ZALMFILEERDERIJ J. FOPPEN JZN. B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  10. JARATHANA HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието JARATHANA HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни риби, и Декоративни риби. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно