• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • building

Резултати за

Building

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландТърговец на едро
  1. TSC SILOS

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието TSC SILOS, e Multi-Category, и работи в сферата на Метални силози. Освен това развива дейност и в сферата на Модулни конструкции, Steel construction, Square silos, Process storage, Rectangular silos, Efficient storage, Modular silos, Модулни конструкции, и Animal feeds silos. Седалището му е в/ъв Aalten, Холандия.

  2. WETAC

    Холандия

    Предприятието WETAC, e Производител, и работи в сферата на Туристически коли. Освен това развива дейност и в сферата на Батерии, industrial vehicle electricians, ship building, Батерии, и HGV spare parts. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  3. VAN BUUREN GROEP

    Холандия

    Предприятието VAN BUUREN GROEP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Строителна кинкалерия, Инструменти и железария, Заваряване и спояване - машини и пособия, Строителна кинкалерия, Инструменти и железария, и work clothes. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  4. OTTOSEAL.NL

    Холандия

    Предприятието OTTOSEAL.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лепила за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Bonding, adhesive glues for construction work, и silicone in paste. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

  5. WERKPLAATSTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието WERKPLAATSTECHNIEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на professional and consumer electronic products and equipment, и wholesale of building materials. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KIT247.NL

    Холандия

    Предприятието KIT247.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лепила за строителството. Седалището му е в/ъв Haaksbergen, Холандия.

  2. STEIGERBUISSTUNTER

    Холандия

    Предприятието STEIGERBUISSTUNTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  3. NORTHERN ENGINEERING SERVICES (N.E.S.) B.V.

    Холандия

    Предприятието NORTHERN ENGINEERING SERVICES (N.E.S.) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Закрепване - материал. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  4. REDOX WATER TECHNOLOGY B.V.

    Холандия

    Предприятието REDOX WATER TECHNOLOGY B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  5. HANDELSONDERNEMING TONIES B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING TONIES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Ръчни инструменти, Строителна кинкалерия, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  1. LEMMEN ONROEREND GOED B.V.

    Холандия

    Предприятието LEMMEN ONROEREND GOED B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Weurt, Холандия.

  2. KONSTRUKTIEBEDRIJF H. VAN EE B.V.

    Холандия

    Предприятието KONSTRUKTIEBEDRIJF H. VAN EE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчен строителен инвентар, и Ръчен строителен инвентар. Седалището му е в/ъв Barneveld, Холандия.

  1. STEENFABRIEK VOGELENSANGH B.V.

    Холандия

    Предприятието STEENFABRIEK VOGELENSANGH B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни тухли, и Строителни тухли. Седалището му е в/ъв Deest, Холандия.

  2. A.S.F. FISCHER B.V.

    Холандия

    Предприятието A.S.F. FISCHER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Фиксиращи елементи, метална кинкалерия, и Фиксиращи елементи, метална кинкалерия. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  3. CLOOS NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието CLOOS NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  4. DULIMEX B.V.

    Холандия

    Предприятието DULIMEX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Vaassen, Холандия.

  5. KEYMAN PRODUCTS INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието KEYMAN PRODUCTS INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  6. O. DE LEEUW B.V.

    Холандия

    Предприятието O. DE LEEUW B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  7. HAMEL METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието HAMEL METAAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  8. JANSON BRIDGING B.V.

    Холандия

  1. BURGHOUWT BOUWBESLAG B.V.

    Холандия