• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • coatings

Резултати за

Coatings

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. POL COATINGS B.V.

    Холандия

    Предприятието POL COATINGS B.V., e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на coatings. Седалището му е в/ъв Twello, Холандия.

  2. WMV EUROPE BV

    Холандия

    Предприятието WMV EUROPE BV, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, coatings, internal corrosion-resistant reservoir coatings, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и plating. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  3. VAN GINKEL GROEP

    Холандия

    Предприятието VAN GINKEL GROEP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Струйно почистване - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на coating. Седалището му е в/ъв Valburg, Холандия.

  4. GREEN-FILL BV

    Холандия

    Предприятието GREEN-FILL BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични гуми. Освен това развива дейност и в сферата на lead coating. Седалището му е в/ъв Hedel, Холандия.

  5. RIVERTEX TECHNICAL FABRICS GROUP

    Холандия

    Предприятието RIVERTEX TECHNICAL FABRICS GROUP, e Multi-Category, и работи в сферата на Гумирани тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил за медицинска употреба, Технически текстил за промишлена употреба, laminated fabrics, Технически текстил за медицинска употреба, Технически текстил за промишлена употреба, и Fabrics for uniforms. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GEBO

    Холандия

    Предприятието GEBO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на ceramics for floors and coatings, tiles coverings, ceramic tiles for floors, и ceramics for floors. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  2. PRINCE FIBRE TECH B.V.

    Холандия

    Предприятието PRINCE FIBRE TECH B.V., и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  3. TEKDA FLEX B.V.

    Холандия

    Предприятието TEKDA FLEX B.V., и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  4. WIJZONOL BOUWVERVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието WIJZONOL BOUWVERVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Мазилки - замазки и изолационни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Топлоизолационни мазилки, Бои и лакове, Топлоизолационни мазилки, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  5. CAMPO COPRINT B.V.

    Холандия

    Предприятието CAMPO COPRINT B.V., и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Brummen, Холандия.

  1. INFLIGHT RECYCLABLE INNOTEX MARBELL B.V.

    Холандия

    Предприятието INFLIGHT RECYCLABLE INNOTEX MARBELL B.V., и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  2. GVA TEXTIELVEREDELING B.V.

    Холандия

    Предприятието GVA TEXTIELVEREDELING B.V., и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Aalten, Холандия.

  1. VELUWSE VLAGGEN INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието VELUWSE VLAGGEN INDUSTRIE B.V., и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  2. KING NONWOVENS B.V.

    Холандия

    Предприятието KING NONWOVENS B.V., и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  3. KOBATO B.V.

    Холандия

    Предприятието KOBATO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Ootmarsum, Холандия.

  4. J.B. TEXTILES B.V.

    Холандия

    Предприятието J.B. TEXTILES B.V., и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  5. HKP EUROPE

    Холандия

    Предприятието HKP EUROPE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Антикорозионни облицовки. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  6. OTSI B.V.

    Холандия

    Предприятието OTSI B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Палта и шлифери. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  7. PPG COATINGS B.V.

    Холандия

  8. ARAPRINT TEXTIELDRUKKERIJ B.V.

    Холандия

Филтри

Резултати за

Coatings

Брой резултати

20 Фирми