• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • container transport

Резултати за

Container transport

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. DSECARGO

    Холандия

    Предприятието DSECARGO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Стоков транспорт, Контейнери - въздушен транспорт, road haulage services, mixed road-air transport, Стоков транспорт, и Контейнери - въздушен транспорт. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  2. HULKENBERG B.V.

    Холандия

    Предприятието HULKENBERG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнерни транспортни системи, Складиране - техника и системи, Контейнерни транспортни системи, и Складиране - техника и системи. Седалището му е в/ъв S-Heerenberg, Холандия.

  3. BETONPOMPBEDRIJF NIJWA B.V.

    Холандия

    Предприятието BETONPOMPBEDRIJF NIJWA B.V., e Производител, и работи в сферата на Извънредни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Пътни превози с контейнери, и Пътни превози с контейнери. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  4. VAN BEEK INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието VAN BEEK INTERNATIONAAL TRANSPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътни превози с контейнери. Седалището му е в/ъв Tricht, Холандия.

  5. BOLK CONTAINER TRANSPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието BOLK CONTAINER TRANSPORT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.