• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • containers

Резултати за

Containers

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. KRUIZINGA.NL

    Холандия

    Предприятието KRUIZINGA.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Палети, Storage systems, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, trolley mounted bins, и Палети. Седалището му е в/ъв Wapenveld, Холандия.

  2. HULKENBERG B.V.

    Холандия

    Предприятието HULKENBERG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнерни транспортни системи, Складиране - техника и системи, Контейнерни транспортни системи, и Складиране - техника и системи. Седалището му е в/ъв S-Heerenberg, Холандия.

  3. GOEDKOPECONTAINER.NL

    Холандия

    Предприятието GOEDKOPECONTAINER.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Контейнери. Седалището му е в/ъв Elst, Холандия.

  4. VAN EGMOND SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN EGMOND SYSTEMS B.V., e Производител, и работи в сферата на Контейнери. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.

  5. DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV

    Холандия

    Предприятието DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV, e Multi-Category, и работи в сферата на Аксесоари за велосипеди. Освен това развива дейност и в сферата на waste containers, и baskets for urban decoration. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CRAZY CONTAINERS

    Холандия

    Предприятието CRAZY CONTAINERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събитиен маркетинг. Седалището му е в/ъв Emmeloord, Холандия.

  2. TRANS-COM

    Холандия

    Предприятието TRANS-COM, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Метални контейнери, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Каросерия за камиони - конструкция, Специални вериги по схеми, Метални контейнери, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Каросерия за камиони - конструкция, и Специални вериги по схеми. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  3. TRANSLIFT

    Холандия

    Предприятието TRANSLIFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на waste containers, и waste collection containers. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  4. UNIVERSAL STORAGE CONTAINERS

    Холандия

    Предприятието UNIVERSAL STORAGE CONTAINERS, e Производител, и работи в сферата на Наем на складове. Освен това развива дейност и в сферата на packing containers. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  5. RECYCLING KAMPEN CONTAINERS EN TRANSPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието RECYCLING KAMPEN CONTAINERS EN TRANSPORT B.V., и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.

  1. 1.2.3. MACHINEVERHUUR B.V.

    Холандия

    Предприятието 1.2.3. MACHINEVERHUUR B.V., и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на trailer rental, и wc containers. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  2. VAN DIJK CONTAINERS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DIJK CONTAINERS B.V., и работи в сферата на Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Genemuiden, Холандия.