• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • farms

Резултати за

Farms

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. RECREATIEBOERDERIJ DE FLIEREFLUITER

    Холандия

    Предприятието RECREATIEBOERDERIJ DE FLIEREFLUITER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Игри и играчки. Освен това развива дейност и в сферата на farms, и entertainment for children's parties. Седалището му е в/ъв Raalte, Холандия.

  2. COÖPERATIEVE FEDERATIE VAN EDELPELSDIERENHOUDERS NEDERASSELT UA

    Холандия

    Предприятието COÖPERATIEVE FEDERATIE VAN EDELPELSDIERENHOUDERS NEDERASSELT UA, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Коне и магарета, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Коне и магарета. Седалището му е в/ъв Nederasselt, Холандия.

  3. TSC SILOS

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието TSC SILOS, e Multi-Category, и работи в сферата на Метални силози. Освен това развива дейност и в сферата на Модулни конструкции, Steel construction, Square silos, Process storage, Rectangular silos, Efficient storage, Modular silos, Модулни конструкции, и Animal feeds silos. Седалището му е в/ъв Aalten, Холандия.

  4. LAUGFS EUROPE BV

    Холандия

    Предприятието LAUGFS EUROPE BV, e Производител, и работи в сферата на Пневматични гуми. Освен това развива дейност и в сферата на tyres for industrial vehicles, и tyres for farm machinery. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

  5. CM-EQUIFRANCE

    Холандия

    Предприятието CM-EQUIFRANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коне и магарета. Освен това развива дейност и в сферата на holiday farm riding school. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VAN ENGELEN

    Холандия

    Предприятието VAN ENGELEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделски трактори и ремаркета. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Разработка на почвата - машини и техника, Селскостопански машини, Реколта - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Разработка на почвата - машини и техника, Селскостопански машини, и Реколта - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nunspeet, Холандия.

  2. TIMMERMAN

    Холандия

    Предприятието TIMMERMAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Реколта - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Реколта - машини и техника, farm vehicles, и earthmoving machinery. Седалището му е в/ъв Wierden, Холандия.

  3. VHM MACHINERY

    Холандия

    Предприятието VHM MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Селскостопански машини. Седалището му е в/ъв Ens, Холандия.

  4. CUELENAERE AGRICULTURAL EQUIPMENT

    Холандия

    Предприятието CUELENAERE AGRICULTURAL EQUIPMENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селскостопански машини, farming machinery dealers, used farm machinery, и Селскостопански машини. Седалището му е в/ъв Biddinghuizen, Холандия.

  5. DE JONG MARINE LIFE B.V.

    Холандия

    Предприятието DE JONG MARINE LIFE B.V., и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Spijk Gem Lingewaal, Холандия.

  1. KOOP VAN DER WAL

    Холандия

    Предприятието KOOP VAN DER WAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Трактори, камиони. Освен това развива дейност и в сферата на tractor accessories, tractor, и small farm tractors. Седалището му е в/ъв Bant, Холандия.

  2. REULING INTERVAR B.V.

    Холандия

    Предприятието REULING INTERVAR B.V., и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Wehl, Холандия.

  1. KOOLE & LIEBREGTS B.V.

    Холандия

    Предприятието KOOLE & LIEBREGTS B.V., и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Lierderholthuis, Холандия.

  2. COÖPERATIEVE VERENIGING VOOR SCHARRELVARKENSHOUDERS BA

    Холандия

    Предприятието COÖPERATIEVE VERENIGING VOOR SCHARRELVARKENSHOUDERS BA, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Lichtenvoorde, Холандия.

  3. VARKENSHANDEL DIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието VARKENSHANDEL DIJK B.V., и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Brucht, Холандия.

  4. FARMERS4ALL

    Холандия

    Предприятието FARMERS4ALL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на farm equipment. Седалището му е в/ъв Dedemsvaard, Холандия.

  5. TBL AGRO B.V.

    Холандия

    Предприятието TBL AGRO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделски трактори и ремаркета. Освен това развива дейност и в сферата на small farm tractors, и farm tractors. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

  6. HANDELSONDERNEMING K BREUKERS

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING K BREUKERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговски централи - реклама. Освен това развива дейност и в сферата на gardening machines, tractor, и small farm tractors. Седалището му е в/ъв Delden, Холандия.

  7. COÖPERATIEVE AANKOOPVERENIGING DEN HAM UA

    Холандия

    Предприятието COÖPERATIEVE AANKOOPVERENIGING DEN HAM UA, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за домашни животни, Храна за животновъдството, Храна за домашни животни, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Den Ham Ov, Холандия.

  8. VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V., e Производител, и работи в сферата на Рибено брашно за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Храна за животновъдството, Смески за добитък и домашни птици, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Vollenhove, Холандия.

  1. P. BOS MENGVOEDER- EN KUNSTMESTHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието P. BOS MENGVOEDER- EN KUNSTMESTHANDEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, Смески за добитък и домашни птици, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Ederveen, Холандия.

  2. DIPASA EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието DIPASA EUROPE B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. STORTEBOOM FRESH B.V.

    Холандия

    Предприятието STORTEBOOM FRESH B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

  4. VINK ELST B.V.

    Холандия

    Предприятието VINK ELST B.V., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Птицевъдство - машини и техника, и Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bemmel, Холандия.

  5. DENKAVIT NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието DENKAVIT NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Voorthuizen, Холандия.

  6. GEBRS. FUITE B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBRS. FUITE B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Genemuiden, Холандия.

  7. TH. HOF EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TH. HOF EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Balkbrug, Холандия.

  8. P. BESTEBREURTJE B.V.

    Холандия

    Предприятието P. BESTEBREURTJE B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Huissen, Холандия.

  9. KAMPHUIS BECKUM B.V.

    Холандия

    Предприятието KAMPHUIS BECKUM B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  10. RIJNVALLEI DIERVOEDER B.V.

    Холандия

    Предприятието RIJNVALLEI DIERVOEDER B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Wageningen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Farms

Брой резултати

52 Фирми