• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fish

Резултати за

Fish

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. VISGROOTHANDEL DE JONG

    Холандия

    Предприятието VISGROOTHANDEL DE JONG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fish, salmon, и salt cod fillet. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  2. FISHING ADVENTURE

    Холандия

    Предприятието FISHING ADVENTURE, e Производител, и работи в сферата на Риби за рибарници. Освен това развива дейност и в сферата на carp, articles for fish, и fish. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. QUALITY SEAFOOD

    Холандия

    Предприятието QUALITY SEAFOOD, e Multi-Category, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fish. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  4. OOSTZEE B.V.

    Холандия

    Предприятието OOSTZEE B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, Риболов - внос-износ, и certificates export. Седалището му е в/ъв Oostzeevis Bv, Холандия.

  5. DAYSEADAY FRESH B.V.

    Холандия

    Предприятието DAYSEADAY FRESH B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени риби, Риби, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT

    Холандия

    Предприятието V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Сладководни риби, и Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Emst, Холандия.

  2. URK EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието URK EXPORT B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  3. SEA FRESH B.V.

    Холандия

    Предприятието SEA FRESH B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  4. DIJKGRAAF-REINDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието DIJKGRAAF-REINDERS B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. EUROZALM B.V.

    Холандия

    Предприятието EUROZALM B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  1. GOMMERS-DUCHEINE B.V.

    Холандия

    Предприятието GOMMERS-DUCHEINE B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Gendt, Холандия.

  2. MDY BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието MDY BEHEER B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  1. WIELINK DIERVOEDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието WIELINK DIERVOEDERS B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Ijsselmuiden, Холандия.

  2. SEAFOOD CONNECTION B.V.

    Холандия

    Предприятието SEAFOOD CONNECTION B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  3. HOLLAND MEEL B.V.

    Холандия

    Предприятието HOLLAND MEEL B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Vriezenveen, Холандия.

  4. BOREG B.V.

    Холандия

    Предприятието BOREG B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Blokzijl, Холандия.

  5. TOP FISH SEAFOOD

    Холандия

    Предприятието TOP FISH SEAFOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  6. STARFISH FILEERBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието STARFISH FILEERBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - обработка, и Риби - обработка. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  7. NEERLANDIA URK B.V.

    Холандия

    Предприятието NEERLANDIA URK B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  8. RODE VIS

    Холандия

    Предприятието RODE VIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  1. ZEEVISSERIJBEDRIJF J. VAN DEN BERG EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ZEEVISSERIJBEDRIJF J. VAN DEN BERG EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  2. COÖPERATIEVE CENTRALE VAN INKOOPVERENIGINGEN VAN ZELFSTANDIGE BROOD- EN/OF BANKETBAKKERS BEKO-BENELU

    Холандия

    Предприятието COÖPERATIEVE CENTRALE VAN INKOOPVERENIGINGEN VAN ZELFSTANDIGE BROOD- EN/OF BANKETBAKKERS BEKO-BENELU, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  3. BERG TRADING COMPANY

    Холандия

    Verified by europages badge

    Berg Trading Co. is a dynamic and innovative company dedicated to providing comprehensive trading solutions in the global marketplace. With a strong focus on efficiency, reliability, and customer satisfaction, we have established ourselves as a trusted partner for businesses seeking to navigate the complexities of international trade. At Berg Trading Co., we specialize in facilitating the exchange of various commodities, including agricultural products, energy resources, metals and other raw materials. Our diverse range of products encompasses a wide selection of fruits, vegetables, grains, pulses, frozen/Live/fresh Seafood products sourced from around the world. We offer an extensive variety of fresh and high-quality produce such as apples, bananas, oranges, berries, tomatoes, cucumbers, lettuce, carrots, potatoes, onions, and much more. As a socially responsible company, we are deeply committed to sustainable practices and environmental stewardship. We actively seek out suppliers who adhere to stringent environmental standards, promoting sustainable sourcing and responsible production methods. Whether you are a producer, supplier, or buyer, Berg Trading Co. offers tailored solutions to meet your unique trading needs. We strive to exceed expectations by providing personalized service, swift execution, and superior support at every stage of the trading process. Together, we can navigate the complexities of the global market and achieve sustainable growth and success.

  4. TERLET B.V.

    Холандия

    Предприятието TERLET B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Ориз - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, и Ориз - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

  5. VISSCHER SEAFOOD B.V.

    Холандия

    Предприятието VISSCHER SEAFOOD B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на salmon, salmon aquaculture, Frozen Salmon, и packaged salmon. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  6. NEVA OCEANS B.V.

    Холандия

    Предприятието NEVA OCEANS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Пресни зеленчуци, fish and processed fish products, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  7. EFFEKTRI

    Холандия

    Предприятието EFFEKTRI, e Производител, и работи в сферата на Материал за хранене на животни. Освен това развива дейност и в сферата на Кучета - храни, Хранителни прибавки, fish oil, Кучета - храни, и Хранителни прибавки. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  8. LUREPARTS.NL

    Холандия

    Предприятието LUREPARTS.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Риболовни принадлежности. Седалището му е в/ъв Elst, Холандия.

  9. HELDERE5ER

    Холандия

    Предприятието HELDERE5ER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Аквариуми и бокали. Освен това развива дейност и в сферата на garden pond liner, pond pumps, pond lighting, и articles for fish. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  10. PETSFISH B.V

    Холандия

    Предприятието PETSFISH B.V, e Производител, и работи в сферата на Кучета и котки - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на dried fish. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Fish

Брой резултати

49 Фирми