• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • gardening

Резултати за

Gardening

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. INTERGARD IMPORT EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERGARD IMPORT EXPORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градински навеси. Освен това развива дейност и в сферата на Люлки с навес, Градинска украса, Градински мебели и украса, garden furniture, Люлки с навес, Градинска украса, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Wierden, Холандия.

  2. NIJWIE OUTDOOR

    Холандия

    Предприятието NIJWIE OUTDOOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градински мебели. Освен това развива дейност и в сферата на garden furnishings, garden chairs, и aluminium garden furniture. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  3. HELDERE5ER

    Холандия

    Предприятието HELDERE5ER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Аквариуми и бокали. Освен това развива дейност и в сферата на garden pond liner, pond pumps, pond lighting, и articles for fish. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  4. BLADGOUD-TUINEN

    Холандия

    Предприятието BLADGOUD-TUINEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинска архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на garden laying-out, creation of parks, gardens and terraces, border plants and flowers, и custom arbours and gazebos. Седалището му е в/ъв Heeten, Холандия.

  5. HVR SPEELTOTAAL

    Холандия

    Предприятието HVR SPEELTOTAAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Обществени градини - игрални съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градински съоръжения за игра, garden equipment, playgrounds, wooden playgrounds, и Градински съоръжения за игра. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HOUTPLEZIER

    Холандия

    Предприятието HOUTPLEZIER, e Multi-Category, и работи в сферата на Градински съоръжения за игра. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени градини - игрални съоръжения, Мебел за детски градини, Обществени градини - игрални съоръжения, wooden playgrounds, Мебел за детски градини, и playgrounds. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  2. IJSLANDER

    Холандия

    Предприятието IJSLANDER, e Производител, и работи в сферата на Обществени градини - игрални съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на garden equipment, street furniture, iron playground furniture for garden and park, и wooded garden and park games equipment. Седалището му е в/ъв Oldebroek, Холандия.

  3. REPCON

    Холандия

    Предприятието REPCON, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински съоръжения за игра. Седалището му е в/ъв Heerewaarden, Холандия.

  4. VAN DEN TOP TUINONLINE

    Холандия

    Предприятието VAN DEN TOP TUINONLINE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Barneveld, Холандия.

  5. ROBOMOW

    Холандия

    Предприятието ROBOMOW, e Производител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Градински инструменти, lawnmowers, small tractors, и Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Andelst, Холандия.

  1. WA VERLICHTING B.V.

    Холандия

    Предприятието WA VERLICHTING B.V., e Производител, и работи в сферата на Улично осветление - промишлено и търговско. Освен това развива дейност и в сферата на garden lighting. Седалището му е в/ъв Ommen, Холандия.

  2. BETUWS BUITENSPEELGOED

    Холандия

    Предприятието BETUWS BUITENSPEELGOED, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Игри и играчки. Освен това развива дейност и в сферата на Градински съоръжения за игра, timber garden shed, Градински съоръжения за игра, indoor trampolines, и synthetic grass. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  1. ONINK TUINEN

    Холандия

    Предприятието ONINK TUINEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на regular garden maintenance, и clinker floor coverings. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

  2. DEX-LIVING

    Холандия

    Предприятието DEX-LIVING, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински мебели. Освен това развива дейност и в сферата на armchairs for hairdressers, screen, и beach umbrellas. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  3. BRINKMAN ALMEN

    Холандия

    Предприятието BRINKMAN ALMEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Almen, Холандия.

  4. GROENKREATIEF MARKVOORT

    Холандия

    Предприятието GROENKREATIEF MARKVOORT, e Производител, и работи в сферата на Разсад (за разсадници). Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, nurseries for garden centres, nurseries, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Holten, Холандия.

  5. VELUWE SERVICE DIENSTEN

    Холандия

    Предприятието VELUWE SERVICE DIENSTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на flowering garden plants, и interior design and decoration advice. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

  6. TUINARTIKELEN OUTLET

    Холандия

    Предприятието TUINARTIKELEN OUTLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градински мебели. Освен това развива дейност и в сферата на gardening articles, garden shed kit, и log houses. Седалището му е в/ъв Nijkerkerveen, Холандия.

  7. MOOI4BUITEN.NL

    Холандия

    Предприятието MOOI4BUITEN.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Освен това развива дейност и в сферата на garden tables, bowers, barbecues, и Fabric for pergolas. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  8. TIMBERLANE COMPOSIET

    Холандия

    Предприятието TIMBERLANE COMPOSIET, e Производител, и работи в сферата на Градински мебели. Освен това развива дейност и в сферата на compound materials, plastic shelves, и fences. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  1. TECKER

    Холандия

    Предприятието TECKER, e Разпространител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на plastic articles for household use, leisure time accessories, garden furniture accessories, и wholesale car accessories. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  2. WOLTERINK LANDBOUWMECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието WOLTERINK LANDBOUWMECHANISATIE B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Beltrum, Холандия.

  3. APPARATENBOUW- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF DEDDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието APPARATENBOUW- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF DEDDEN B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Willemsoord, Холандия.

  4. L.M.B. PRINS B.V.

    Холандия

    Предприятието L.M.B. PRINS B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Dalfsen, Холандия.

  5. OFFRINGA B.V.

    Холандия

    Предприятието OFFRINGA B.V., и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Creil, Холандия.

  6. KIM APPARATENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието KIM APPARATENBOUW B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  7. NETGRAS.NL

    Холандия

    Предприятието NETGRAS.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинска украса. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  8. WELTEVREE

    Холандия

    Предприятието WELTEVREE, e Разпространител, и работи в сферата на Отоплителни печки. Освен това развива дейност и в сферата на garden furniture, и wood burners. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  9. HTTPS://TUINPLANTENSHOP.NL/

    Холандия

    Предприятието HTTPS://TUINPLANTENSHOP.NL/, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинска украса. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

  10. BARREL ATELIER

    Холандия

    Предприятието BARREL ATELIER, e Производител, и работи в сферата на Винарски каци. Освен това развива дейност и в сферата на armchairs for hairdressers, и wooden garden furniture. Седалището му е в/ъв Wezep, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Gardening

Брой резултати

79 Фирми