• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial machinery

Резултати за

Industrial machinery

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. LINDEBOOM HOLDING B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    Established in 1996, LindeBoom Holding B.V. stands as a premier chemical enterprise within Europe, recognized for its exceptional presence in the international chemical market. Our company specializes in exporting a wide array of chemical products and prides itself on expertise spanning Concrete Admixture, Mining Chemicals, Personal Care Ingredients, Agricultural Fertilizers, and more. Our commitment extends beyond specific product lines; we possess a keen interest in Dutch-origin chemicals, showcasing our diverse portfolio and comprehensive industry knowledge. We strive to establish seamless connections with customers worldwide, prioritizing prompt responses to inquiries and delivering informative quotations. Throughout our history, the satisfaction of our clients has been a source of immense pride, and it remains our unwavering objective for the future. Our goal is not just to supply; it's to assist our clients in finding optimal solutions for compounding and technical challenges. Moreover, we excel in arranging combined shipments for diverse items at any quantity, offering competitive pricing, flexible delivery schedules, and favorable payment terms. Adhering to the highest standards of quality, LindeBoom Holding B.V. proudly boasts the ISO9001: 2008 Quality Management System Certificate. Additionally, our company has earned the distinction of being an Audited Supplier by SGS, a testament to our unwavering commitment to excellence in every facet of our operations.

  2. FOOD DISPENSE

    Холандия

    Предприятието FOOD DISPENSE, e Производител, и работи в сферата на Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Automatic dispenser. Седалището му е в/ъв Wageningen, Холандия.

  3. SISMATEC

    Холандия

    Предприятието SISMATEC, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини, automatic packaging machinery, Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини, automatic measuring systems, и measuring cups. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  4. TALLPACK INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието TALLPACK INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на packaging machines, bundle tying machines, и Flexible packaging materials. Седалището му е в/ъв Geldermalsen, Холандия.

  5. ID SOFTWARE CONSULTANCY

    Холандия

    Предприятието ID SOFTWARE CONSULTANCY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Технически и научен софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на applications for the oil industry, applications for the earthmoving machinery industry, computer engineering consultants, и gps (global positioning system) instruments. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AKC TEXTILES

    Холандия

    Предприятието AKC TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Облекло - машини и техника за индустрията, textile business and clothing industry trade associations, clothing for new-born babies, и professional attire for hotels. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

  2. RADEMAKER

    Холандия

    Предприятието RADEMAKER, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на пица фурна, Производство на тестени сладкарски изделия - машини и техника, baking systems and equipment, food industry refrigerators, пица фурна, и Производство на тестени сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

  3. DUMETA B.V.

    Холандия

    Предприятието DUMETA B.V., e Производител, и работи в сферата на Металургия и черна металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Oldenzaal, Холандия.

  4. FTNON - FOOD TECHNOLOGY NOORD-OOST NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието FTNON - FOOD TECHNOLOGY NOORD-OOST NEDERLAND, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  5. E. VAN GENT HEFTRUCKVERHUUR B.V.

    Холандия

    Предприятието E. VAN GENT HEFTRUCKVERHUUR B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарници - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Месарници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wijchen, Холандия.

  1. POLY-NEDERLAND HANDELSMAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието POLY-NEDERLAND HANDELSMAATSCHAPPIJ B.V., и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

  2. METOS B.V.

    Холандия

    Предприятието METOS B.V., и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ruurlo, Холандия.

  1. GRONEMAN B.V.

    Холандия

    Предприятието GRONEMAN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мелничарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Захарни изделия - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Захарни изделия - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  2. EPIQUICK, EPILEERVEER

    Холандия

    Предприятието EPIQUICK, EPILEERVEER, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за производство на козметични изделия. Седалището му е в/ъв Hengelo, Холандия.

  3. STORK PLASTICS MACHINERY B.V.

    Холандия

    Предприятието STORK PLASTICS MACHINERY B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, и Леене под налягане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  4. A. FOETH B.V.

    Холандия

    Предприятието A. FOETH B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, и Машини и техника за химическата промишленост. Седалището му е в/ъв Barneveld, Холандия.

  5. HANDELSMAATSCHAPPIJ POLYKETTING B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSMAATSCHAPPIJ POLYKETTING B.V., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zelhem, Холандия.

  6. MASTERFOAM B.V.

    Холандия

    Предприятието MASTERFOAM B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Ootmarsum, Холандия.

  7. STORK VECO B.V.

    Холандия

    Предприятието STORK VECO B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране на каучука - машини, и Фасониране на каучука - машини. Седалището му е в/ъв Eerbeek, Холандия.

  8. ALMI MACHINEFABRIEK VRIEZENVEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ALMI MACHINEFABRIEK VRIEZENVEEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мелничарство - машини и техника, и Мелничарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vriezenveen, Холандия.

  1. MACHINEFABRIEK DIEPENMAAT NEEDE B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK DIEPENMAAT NEEDE B.V., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, и Металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Neede, Холандия.

  2. EURO PÂTISSERIE PRODUCTIES APELDOORN B.V.

    Холандия

    Предприятието EURO PÂTISSERIE PRODUCTIES APELDOORN B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на бисквити - машини и техника, и Производство на бисквити - машини и техника. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  3. MELSPRING INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието MELSPRING INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, и Металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Velp Gld, Холандия.

  4. SYNPRODO PRODUKTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието SYNPRODO PRODUKTIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Wijchen, Холандия.

  5. MACHINEFABRIEK EILLERT B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK EILLERT B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  6. FOOD TECHNOLOGY NOORD-OOST NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието FOOD TECHNOLOGY NOORD-OOST NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  7. UNITT B.V.

    Холандия

    Предприятието UNITT B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  8. NEPAS B.V.

    Холандия

    Предприятието NEPAS B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  9. DUTCH TECSOURCE B.V.

    Холандия

    Предприятието DUTCH TECSOURCE B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Beusichem, Холандия.

  10. SELL KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SELL KUNSTSTOFFEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Industrial machinery

Брой резултати

39 Фирми

Категория