• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial products

Резултати за

Industrial products

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. LINDEBOOM HOLDING B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    Established in 1996, LindeBoom Holding B.V. stands as a premier chemical enterprise within Europe, recognized for its exceptional presence in the international chemical market. Our company specializes in exporting a wide array of chemical products and prides itself on expertise spanning Concrete Admixture, Mining Chemicals, Personal Care Ingredients, Agricultural Fertilizers, and more. Our commitment extends beyond specific product lines; we possess a keen interest in Dutch-origin chemicals, showcasing our diverse portfolio and comprehensive industry knowledge. We strive to establish seamless connections with customers worldwide, prioritizing prompt responses to inquiries and delivering informative quotations. Throughout our history, the satisfaction of our clients has been a source of immense pride, and it remains our unwavering objective for the future. Our goal is not just to supply; it's to assist our clients in finding optimal solutions for compounding and technical challenges. Moreover, we excel in arranging combined shipments for diverse items at any quantity, offering competitive pricing, flexible delivery schedules, and favorable payment terms. Adhering to the highest standards of quality, LindeBoom Holding B.V. proudly boasts the ISO9001: 2008 Quality Management System Certificate. Additionally, our company has earned the distinction of being an Audited Supplier by SGS, a testament to our unwavering commitment to excellence in every facet of our operations.

  2. BAS MACHINEBOUW

    Холандия

    Предприятието BAS MACHINEBOUW, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на industrial engineering, mechanical constructions, и industrial electrotechnical products and equipment. Седалището му е в/ъв Ochten, Холандия.

  3. INTEREXPRESS

    Холандия

    Предприятието INTEREXPRESS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wapenveld, Холандия.

  4. ECON HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието ECON HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за транспортната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на rollers, brake disks, и machines for treating and finishing textile fibres. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  5. AARDEWERKFABRIEK MEINTEMA B.V.

    Холандия

    Предприятието AARDEWERKFABRIEK MEINTEMA B.V., и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, Художествена стъклария, Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, и Художествена стъклария. Седалището му е в/ъв Vriezenveen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HUIJINK ZEEFDRUK B.V.

    Холандия

    Предприятието HUIJINK ZEEFDRUK B.V., и работи в сферата на Художествена стъклария. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Ulft, Холандия.

  2. LOKKEN PRODUKTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието LOKKEN PRODUKTIE B.V., и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Кристални съдове, Художествена стъклария, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Кристални съдове, Художествена стъклария, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

  3. KORNELIS CAPS & CLOSURES B.V.

    Холандия

    Предприятието KORNELIS CAPS & CLOSURES B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тапи и капачки от пластмасова материя, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Тапи и капачки от пластмасова материя, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

  4. TRI-DISPLAY B.V.

    Холандия

    Предприятието TRI-DISPLAY B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. KHZ KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KHZ KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.

  1. ABK KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ABK KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Dodewaard, Холандия.

  2. GEBRS. TER STEEGE B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBRS. TER STEEGE B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  1. GROVEKO EDE B.V.

    Холандия

    Предприятието GROVEKO EDE B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  2. CROHILL B.V.

    Холандия

    Предприятието CROHILL B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  3. HIT TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието HIT TRADING B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  4. CLEANING TRADE B.V.

    Холандия

    Предприятието CLEANING TRADE B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Baak, Холандия.

  5. FÖRSTA NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието FÖRSTA NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  6. JODECO GLASS B.V.

    Холандия

    Предприятието JODECO GLASS B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Dinxperlo, Холандия.

  7. BOEVE AFBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието BOEVE AFBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Пясъчник - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Гипсови работи - предприемачи, и Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Lemelerveld, Холандия.

  8. REBEDEX B.V.

    Холандия

    Предприятието REBEDEX B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за мебелната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  1. PILZECKER'S INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието PILZECKER'S INDUSTRIE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - производство на полуфабрикати, и Каучук - производство на полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Gendt, Холандия.

  2. ALTOP KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието ALTOP KUNSTSTOFTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Цистерни от пластмасова материя, и Цистерни от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв 'S-Heerenberg, Холандия.

  3. S.P.F. PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието S.P.F. PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - медицински изделия, и Пластмаси - медицински изделия. Седалището му е в/ъв Zaltbommel, Холандия.

  4. TECHNO PANEL 2000 B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNO PANEL 2000 B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Vriezenveen, Холандия.

  5. VISSCHERHOLLAND

    Холандия

    Предприятието VISSCHERHOLLAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

  6. NEDUPACK THERMOFORMING B.V.

    Холандия

    Предприятието NEDUPACK THERMOFORMING B.V., и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Rheden, Холандия.

  7. INSTALAT B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALAT B.V., e Производител, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник - изделия за промишлеността, и Пясъчник - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wijchen, Холандия.

  8. POLYESTER PRODUKTEN EMMELOORD B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYESTER PRODUKTEN EMMELOORD B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Emmeloord, Холандия.

  9. EXCRETAS

    Холандия

    Предприятието EXCRETAS, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - медицински изделия. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  10. MAVRO INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието MAVRO INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Zaltbommel, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Industrial products

Брой резултати

53 Фирми