• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • meats

Резултати за

Meats

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. WELLBEEF

    Холандия

    Предприятието WELLBEEF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на ORGANIC beef, и deep-frozen beef. Седалището му е в/ъв Ugchelen, Холандия.

  2. WROETENDE VARKENS

    Холандия

    Предприятието WROETENDE VARKENS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Halle, Холандия.

  3. VLEESWARENFABRIEK MAASLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието VLEESWARENFABRIEK MAASLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  4. KIEZEBRINK PUTTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KIEZEBRINK PUTTEN B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

  5. STORTEBOOM FRESH B.V.

    Холандия

    Предприятието STORTEBOOM FRESH B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PLUIMVEEVERWERKENDE-INDUSTRIE DE VRIES B.V.

    Холандия

    Предприятието PLUIMVEEVERWERKENDE-INDUSTRIE DE VRIES B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.

  2. POLSKAMP B.V.

    Холандия

    Предприятието POLSKAMP B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месна разфасовка, и Месна разфасовка. Седалището му е в/ъв Harskamp, Холандия.

  3. ELITE SALADES EN SNACKS B.V.

    Холандия

    Предприятието ELITE SALADES EN SNACKS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Neede, Холандия.

  4. POELIERSBEDRIJF G. VAN NIEUWENHUIZEN B.V.

    Холандия

    Предприятието POELIERSBEDRIJF G. VAN NIEUWENHUIZEN B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Nijkerkerveen, Холандия.

  5. PERIER'S VLEESBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието PERIER'S VLEESBEDRIJF B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  1. VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V.

    Холандия

    Предприятието VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Borne, Холандия.

  2. SIROEN VLEES B.V.

    Холандия

    Предприятието SIROEN VLEES B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Elst Gld, Холандия.

  1. DE ROLLER B.V.

    Холандия

    Предприятието DE ROLLER B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Barneveld, Холандия.

  2. EXPORTSLACHTERIJ J. GOSSCHALK EN ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието EXPORTSLACHTERIJ J. GOSSCHALK EN ZN. B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Epe, Холандия.

  3. TOMASSEN DUCK-TO B.V.

    Холандия

    Предприятието TOMASSEN DUCK-TO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Ermelo, Холандия.

  4. VRIENDEN VAN HET GIETERS RUND

    Холандия

    Предприятието VRIENDEN VAN HET GIETERS RUND, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Giethoorn, Холандия.

  5. V.D. BOR PLUIMVEESLACHTERIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието V.D. BOR PLUIMVEESLACHTERIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Nijkerkerveen, Холандия.

  6. EXPORTSLACHTERIJ CHRIS HOGESLAG B. V.

    Холандия

    Предприятието EXPORTSLACHTERIJ CHRIS HOGESLAG B. V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Holten, Холандия.

  7. VERKOOPCENTRALE WELP B.V.

    Холандия

    Предприятието VERKOOPCENTRALE WELP B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

  8. GECOMBINEERDE PLUIMVEE SLACHTERIJEN (G.P.S.) B.V.

    Холандия

    Предприятието GECOMBINEERDE PLUIMVEE SLACHTERIJEN (G.P.S.) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Nunspeet, Холандия.

  1. EKRO B.V.

    Холандия

    Предприятието EKRO B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  2. NAUWXS B.V.

    Холандия

    Предприятието NAUWXS B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Epe, Холандия.

  3. UITBEENBEDRIJF RIEN VAN OSS B.V.

    Холандия

    Предприятието UITBEENBEDRIJF RIEN VAN OSS B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Velddriel, Холандия.

  4. DIEPVRIES HOME SERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието DIEPVRIES HOME SERVICE B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Varsseveld, Холандия.

  5. V.O.F. FLYER MEAT UTRECHT

    Холандия

  6. DE GROENE WEG B.V.

    Холандия

  7. VION SCHERPENZEEL B.V.

    Холандия

  8. J. GOSSCHALK & ZOON B.V.

    Холандия

  9. CAPI FOOD B.V.

    Холандия

    Предприятието CAPI FOOD B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, fresh meats, deep-frozen beef, и cattle carcasses. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  10. UNIFREEZING

    Холандия

    Предприятието UNIFREEZING, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на meat processing, fresh baked products, deep-frozen cereals for aperitifs, breakfast and snacks, и frozen bakery products. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Meats

Брой резултати

42 Фирми