• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • sales

Резултати за

Sales

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. KEYS TO MENA

    Холандия

    Предприятието KEYS TO MENA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Маркетинг - проучвания, sales agents, Маркетинг - проучвания, и website translation. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  2. RUN WITH PRIDE

    Холандия

    Предприятието RUN WITH PRIDE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Домашни питомци - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Sale of dog food. Седалището му е в/ъв Nijverdal, Холандия.

  3. OUDHOLLANDSSPEL

    Холандия

    Предприятието OUDHOLLANDSSPEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Магазини - промоция и анимация. Освен това развива дейност и в сферата на game rental for recreation rooms and bars. Седалището му е в/ъв Otterlo, Холандия.

  4. BELEEFAV

    Холандия

    Предприятието BELEEFAV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудио и видео аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на rental and sale of audio-visual systems. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  5. XBC HENGELO B.V.

    Холандия

    Предприятието XBC HENGELO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Интегрирано управление на документацията. Освен това развива дейност и в сферата на office copiers and printers, и rental and sale of audio-visual systems. Седалището му е в/ъв Hengelo, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HURRICANE TRADING

    Холандия

    Предприятието HURRICANE TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на sales of used parts, Transportation of used cars, accessories for machine tools, и equipment tools. Седалището му е в/ъв Hengevelde, Холандия.

  2. SIGN CONCEPT-WEBSHOP

    Холандия

    Предприятието SIGN CONCEPT-WEBSHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Реклама по местопродажба. Седалището му е в/ъв Dodewaard, Холандия.

  3. DOCTOR PHONE

    Холандия

    Предприятието DOCTOR PHONE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на telephone repair, accessories and components for telecommunications and telephony, telephone socket adapters, и consulting, sales and maintenance for phone devices. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  4. FOLDX FOLDING TENT

    Холандия

    Предприятието FOLDX FOLDING TENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магазини - промоция и анимация. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  5. SYNOTRIX TEXTIEL

    Холандия

    Предприятието SYNOTRIX TEXTIEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Sale of second-hand clothing. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  1. LEVERANCIER CENTER

    Холандия

    Предприятието LEVERANCIER CENTER, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска промоция. Седалището му е в/ъв Wijchen, Холандия.

  2. OVIT

    Холандия

    Предприятието OVIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговска промоция. Седалището му е в/ъв Westervoort, Холандия.

  1. ADMIDEX B.V.

    Холандия

    Предприятието ADMIDEX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Реклама по местопродажба. Освен това развива дейност и в сферата на Реклама по местопродажба - супер- и хипермаркети, и Реклама по местопродажба - супер- и хипермаркети. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  2. BOUWCENTER HCI B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWCENTER HCI B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Реклама по местопродажба. Освен това развива дейност и в сферата на Реклама по местопродажба - супер- и хипермаркети, и Реклама по местопродажба - супер- и хипермаркети. Седалището му е в/ъв Hengelo Gld, Холандия.

  3. SANDERS VLEESCENTRALE B.V.

    Холандия

    Предприятието SANDERS VLEESCENTRALE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Реклама по местопродажба. Освен това развива дейност и в сферата на Реклама по местопродажба - супер- и хипермаркети, и Реклама по местопродажба - супер- и хипермаркети. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.