• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • software

Резултати за

Software

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. ISO2HANDLE

    Холандия

    Предприятието ISO2HANDLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на software. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  2. TURING TECHNOLOGY SERVICES

    Холандия

    Предприятието TURING TECHNOLOGY SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмиране и разработка на софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Information technology and Telecom, и software. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.

  3. 12SPARK SOFTWARE VENTURES

    Холандия

    Предприятието 12SPARK SOFTWARE VENTURES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на software, и alternative investments. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

  4. LEAP DEVELOPMENT B.V.

    Холандия

    Предприятието LEAP DEVELOPMENT B.V., e Производител, и работи в сферата на Технически и научен софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на gprs technology, и software. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  5. RSCONNECT

    Холандия

    Предприятието RSCONNECT, e Производител, и работи в сферата на Софтуер. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ABC&D

    Холандия

    Предприятието ABC&D, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на applications for software development, consultants to companies, и corporate informatics application. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  2. ECLARION

    Холандия

    Предприятието ECLARION, e Производител, и работи в сферата на Програмни продукти за промишлеността. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  3. BIQE

    Холандия

    Предприятието BIQE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмни продукти за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на image digitisation, Character recognition software, applications for notaries, и automation software. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  4. DE SYSTEEMBEHEERDER

    Холандия

    Предприятието DE SYSTEEMBEHEERDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Automation, и Computers - standard software. Седалището му е в/ъв Epe, Холандия.

  5. IRIDIUMMOBILE.NL

    Холандия

    Предприятието IRIDIUMMOBILE.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на domotics. Седалището му е в/ъв Nederasselt, Холандия.

  1. ID SOFTWARE CONSULTANCY

    Холандия

    Предприятието ID SOFTWARE CONSULTANCY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Технически и научен софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на applications for the oil industry, applications for the earthmoving machinery industry, computer engineering consultants, и gps (global positioning system) instruments. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  2. PRODONK

    Холандия

    Предприятието PRODONK, e Производител, и работи в сферата на Рекламен дизайн. Освен това развива дейност и в сферата на Изработка на уеб сайтове, Програмиране и разработка на софтуер, 3d printer, Motion pictures and video - production and distribution, Изработка на уеб сайтове, и Програмиране и разработка на софтуер. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  1. OPTIMIZERS B.V.

    Холандия

    Предприятието OPTIMIZERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Програмиране и разработка на софтуер. Седалището му е в/ъв Nijkerk, Холандия.

  2. FIT4MII APP

    Холандия

    Предприятието FIT4MII APP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Здраве и възстановяване. Освен това развива дейност и в сферата на application software for healthcare. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  3. APRENDI

    Холандия

    Предприятието APRENDI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмиране и разработка на софтуер. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  4. ALANIS SOFTWARE

    Холандия

    Предприятието ALANIS SOFTWARE, e Производител, и работи в сферата на Услуги в информатиката. Освен това развива дейност и в сферата на programmes - design, Software development services, application software under licence, и application programs for document conversion. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. PESCHECK®

    Холандия

    Предприятието PESCHECK®, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Идентификация и разпознаване - програми. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  6. TRANSSCOPE VOERTUIGSYSTEMEN

    Холандия

    Предприятието TRANSSCOPE VOERTUIGSYSTEMEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Dedemsvaart, Холандия.

  7. FELLOWMIND BUSINESS SOLUTIONS

    Холандия

    Предприятието FELLOWMIND BUSINESS SOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмни продукти за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на crm. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  8. CONSTRUSTEEL ERP SOFTWARE

    Холандия

    Предприятието CONSTRUSTEEL ERP SOFTWARE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмни продукти за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на industrial time recorders. Седалището му е в/ъв Den Ham, Холандия.

  1. GEMINI EMBEDDED TECHNOLOGY

    Холандия

    Предприятието GEMINI EMBEDDED TECHNOLOGY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в информатиката. Освен това развива дейност и в сферата на embedded products, Embedded computing solutions, и embedded software. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  2. LICENSENET

    Холандия

    Предприятието LICENSENET, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Софтуер - стандарт. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  3. PCR LELYSTAD

    Холандия

    Предприятието PCR LELYSTAD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на services for network management systems. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  4. ISSD

    Холандия

    Предприятието ISSD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмиране и разработка на софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Software computer development. Седалището му е в/ъв Buren, Холандия.

  5. S.R.S. SPECIALIST RETAIL SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието S.R.S. SPECIALIST RETAIL SYSTEMS B.V., и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  6. SISO COMPUTERS B.V.

    Холандия

    Предприятието SISO COMPUTERS B.V., и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - микро-компютри, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - софтуер, Информатика - микро-компютри, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  7. DLA NETWORK B.V.

    Холандия

    Предприятието DLA NETWORK B.V., и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  8. NCS INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието NCS INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - софтуер, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Groenlo, Холандия.

  9. ERGODIRECT B.V.

    Холандия

    Предприятието ERGODIRECT B.V., и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - софтуер, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  10. DAXIS COMPUTER SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието DAXIS COMPUTER SYSTEMS B.V., и работи в сферата на Информатика - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Software

Брой резултати

172 Фирми