• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. RAFEMA TRADING

    Холандия

    Предприятието RAFEMA TRADING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на retail sale, strategy consulting, e-commerce consulting, и International business development. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  2. HELAL FOOD B.V. LAHMACUN PIZZA EN DONER KEBAB PRODUCENT

    Холандия

    Предприятието HELAL FOOD B.V. LAHMACUN PIZZA EN DONER KEBAB PRODUCENT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. FRUTYCO B.V.

    Холандия

    Предприятието FRUTYCO B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  4. RIGAKIS

    Холандия

    Предприятието RIGAKIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  5. VANILLE FABRIEK

    Холандия

    Предприятието VANILLE FABRIEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PASAREU

    Холандия

    Предприятието PASAREU, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на import, sustainable development, и organic rice. Седалището му е в/ъв Middelburg, Холандия.

  2. DE BOLDER WORLD WIDE

    Холандия

    Предприятието DE BOLDER WORLD WIDE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на import of beverages, и import of foodstuffs. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. RIDDER NETHERLANDS INT TRADING&CONSULTANCY BV

    Холандия

    Предприятието RIDDER NETHERLANDS INT TRADING&CONSULTANCY BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на fresh mushroom. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. KARPOS IMPORT

    Холандия

    Предприятието KARPOS IMPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  5. VEDER SUPPLIES B.V.

    Холандия

    Предприятието VEDER SUPPLIES B.V., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  1. BAZARPLAZA TRADING

    Холандия

    Предприятието BAZARPLAZA TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. MEI SUM FOOD PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието MEI SUM FOOD PRODUCTS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  1. HOLLANDSCHE EXPORT MAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието HOLLANDSCHE EXPORT MAATSCHAPPIJ B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  2. SEVEN OCEAN

    Холандия

    Предприятието SEVEN OCEAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на transport by sea. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. MOOH INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието MOOH INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  4. GEPU ZELFBEDIENINGSGROOTHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието GEPU ZELFBEDIENINGSGROOTHANDEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  5. COÖPERATIE THE GREENERY UA

    Холандия

    Предприятието COÖPERATIE THE GREENERY UA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  6. TRADINGMASTER

    Холандия

    Предприятието TRADINGMASTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  7. GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN VAN TOL B.V.

    Холандия

    Предприятието GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN VAN TOL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bodegraven, Холандия.

  8. EKOPLAZA DEN HAAG B.V.

    Холандия

    Предприятието EKOPLAZA DEN HAAG B.V., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  1. HAGE INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието HAGE INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  2. MEGA SUPERTRADING B.V

    Холандия

    Предприятието MEGA SUPERTRADING B.V, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. COMBILO BEHEER B.V.

    Холандия

  4. PLUS VAN VELZEN-HARMELEN B.V.

    Холандия

  5. MENKEN SALADES & SAUZEN B.V.

    Холандия