• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • обществено строителство

Резултати за

Обществено строителство

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландДоставчик на услуги
  1. WERKEN BIJ LAURENS

    Холандия

    Предприятието WERKEN BIJ LAURENS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. K. GROENENBOOM

    Холандия

    Предприятието K. GROENENBOOM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на earth moving machinery rental, и garden creation. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  3. B. VAN HEES EN ZONEN

    Холандия

    Предприятието B. VAN HEES EN ZONEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Мостове и шосета - предприемачи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и dredging. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  4. BAAS

    Холандия

    Предприятието BAAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Подземни строителни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на design of gas supply pipe networks, и electricity networks designed. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  5. LEAK REPAIRS SPECAM B.V.

    Холандия

    Предприятието LEAK REPAIRS SPECAM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Vlissingen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AANNEMINGSBEDRIJF VERBOON MAASLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF VERBOON MAASLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Maasland, Холандия.

  2. VOLKER STEVIN KABELWERKEN RAILINFRA (VSKR)

    Холандия

    Предприятието VOLKER STEVIN KABELWERKEN RAILINFRA (VSKR), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Papendrecht, Холандия.

  3. IV-GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието IV-GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Papendrecht, Холандия.

  4. BAGGERBEDRIJF DE BOER

    Холандия

    Предприятието BAGGERBEDRIJF DE BOER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене дъното на водни източници и хранилища - предприемачи, и Чистене дъното на водни източници и хранилища - предприемачи. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  5. AANNEMINGSBEDRIJF W. & J.MOLENAAR B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF W. & J.MOLENAAR B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk Ad Ijssel, Холандия.

  1. N.V. WESTERSCHELDETUNNEL

    Холандия

    Предприятието N.V. WESTERSCHELDETUNNEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Тунели - строителни работи, и Тунели - строителни работи. Седалището му е в/ъв Borssele, Холандия.

  2. VAN WIJK AANNEMERSBEDRIJF NIEUWEGEIN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN WIJK AANNEMERSBEDRIJF NIEUWEGEIN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  1. FLORIJN AANNEMINGSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието FLORIJN AANNEMINGSBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Woudenberg, Холандия.

  2. NEDERLANDSE FREES MAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието NEDERLANDSE FREES MAATSCHAPPIJ B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Mijdrecht, Холандия.

  3. P. SINKE B.V.

    Холандия

    Предприятието P. SINKE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Kruiningen, Холандия.

  4. DE JONGE-GROENENBOOM BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието DE JONGE-GROENENBOOM BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Пристанищни строителни работи, и Пристанищни строителни работи. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  5. GEBROEDERS DE KONING B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBROEDERS DE KONING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Papendrecht, Холандия.

  6. STICHTING GORINCHEMSE SPORTACCOMODATIES

    Холандия

  7. AQUABOUW BV

    Холандия

    Предприятието AQUABOUW BV, e Multi-Category, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на fountain, maintenance of fountains, и dancing fountains. Седалището му е в/ъв Numansdorp, Холандия.

  8. AANNEMINGSBEDRIJF GEBR. SCHOULS B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF GEBR. SCHOULS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  1. GN BOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието GN BOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. COMBINATIE PHT V.O.F.

    Холандия

    Предприятието COMBINATIE PHT V.O.F., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  3. GEBR. KRAAIJEVELD B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. KRAAIJEVELD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Градинарство и цветарство, Обществено строителство - предприемачи, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  4. DERKS & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието DERKS & ZN. B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Harmelen, Холандия.

  5. AANNEMINGSBEDRIJF P. & G. HOOGHWERFF B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF P. & G. HOOGHWERFF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Strijen, Холандия.

  6. CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Обществено строителство - предприемачи, Лека метална конструкция, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  7. B.V. AANNEMINGSBEDRIJF SPORTO

    Холандия

    Предприятието B.V. AANNEMINGSBEDRIJF SPORTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Noordwijkerhout, Холандия.

  8. WEGENBOUWBEDRIJF J. DE ROOIJ EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието WEGENBOUWBEDRIJF J. DE ROOIJ EN ZONEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв De Meern, Холандия.

  9. BARTH DRAINAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието BARTH DRAINAGE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв 'S-Gravendeel, Холандия.

  10. D. VAN DER STEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието D. VAN DER STEEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Обществено строителство

Брой резултати

40 Фирми