• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • разрушаване - изпълнители

Резултати за

Разрушаване - изпълнители

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландДоставчик на услуги
  1. SCHOTTE

    Холандия

    Предприятието SCHOTTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, Разрушаване - изпълнители, industrial installation recovery, asbestos removal, и clean-up and dismantling of asbestos buildings. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk Ad Ijssel, Холандия.

  2. MUSTANG DEMOLITION

    Холандия

    Предприятието MUSTANG DEMOLITION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разрушаване - изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии и стъклени покриви, и Оранжерии и стъклени покриви. Седалището му е в/ъв Berkel En Rodenrijs, Холандия.

  3. MEUVA BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието MEUVA BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, и Разрушаване - изпълнители. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. AANNEMINGS- EN TRANSPORTBEDRIJF H.H. VAN EGMOND B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGS- EN TRANSPORTBEDRIJF H.H. VAN EGMOND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, и Разрушаване - изпълнители. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  5. VLASMAN BETONBEWERKINGS- EN SLOOPTECHNIEKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VLASMAN BETONBEWERKINGS- EN SLOOPTECHNIEKEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Азбест - работи по премахването му. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, и Разрушаване - изпълнители. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.