• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • tanks

Резултати за

Tanks

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландДоставчик на услуги
  1. REEHORST DORDRECHT

    Холандия

    Предприятието REEHORST DORDRECHT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални резервоари. Освен това развива дейност и в сферата на Изгребване на цистерни и резервоари, Изгребване на цистерни и резервоари, и surveys. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. WILSCO STORAGE & TRANSPORTATION BV

    Холандия

    Предприятието WILSCO STORAGE & TRANSPORTATION BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Резервоари и отделения за складиране. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. KLIP B.V.

    Холандия

    Предприятието KLIP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Метални резервоари, Промишлена тръбна арматура, Металургия - машини и инсталации, Котелно производство, Метални резервоари, Промишлена тръбна арматура, Металургия - машини и инсталации, и Котелно производство. Седалището му е в/ъв Lekkerkerk, Холандия.

  4. STANDIC STORAGE & TERMINALS

    Холандия

    Предприятието STANDIC STORAGE & TERMINALS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ на нефт. Освен това развива дейност и в сферата на tanks for liquid petroleum products, sale of petroleum products, и storage systems for liquid petroleum products. Седалището му е в/ъв South Holland, Холандия.

  5. NOVOLOG BV

    Холандия

    Предприятието NOVOLOG BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Резервоари и отделения за складиране. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.