• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ламинирани пластмасови листи

Резултати за

Ламинирани пластмасови листи

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. RUKAINNOVATION B.V.

    Холандия

    Предприятието RUKAINNOVATION B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. B.V. KUNSTSTOFFENINDUSTRIE ATTEMA

    Холандия

    Предприятието B.V. KUNSTSTOFFENINDUSTRIE ATTEMA, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  3. SONOCO CRELLIN B.V.

    Холандия

  4. PLASTIROL B.V.

    Холандия

    Предприятието PLASTIROL B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  5. VAN DUINEN TECHNO TAPE B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DUINEN TECHNO TAPE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.