• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство - довършителни работи

Резултати за

Строителство - довършителни работи

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПодизпълнител
  1. WOUTERS TOTAAL AFBOUW

    Холандия

    Предприятието WOUTERS TOTAAL AFBOUW, e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  2. NEBBELING

    Холандия

    Предприятието NEBBELING, e Multi-Category, и работи в сферата на Поправка на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Строителство - довършителни работи, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Строителство - довършителни работи, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. VAN VLIET TOTAALBOUW

    Холандия

    Предприятието VAN VLIET TOTAALBOUW, e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на bathroom improvements, и bathrooms remodelled. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  4. ABS NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието ABS NEDERLAND, e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Reeuwijk, Холандия.

  5. SCHILDERS HELLEVOETSLUIS

    Холандия

    Предприятието SCHILDERS HELLEVOETSLUIS, e Подизпълнител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hellevoetsluis, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHILDERSBEDRIJF SAM SCHILDERS

    Холандия

    Предприятието SCHILDERSBEDRIJF SAM SCHILDERS, e Подизпълнител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Zoutelande, Холандия.

  2. TIMMER-EN KLUSBEDRIJF VERSENDAAL

    Холандия

    Предприятието TIMMER-EN KLUSBEDRIJF VERSENDAAL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Двойни витражи, general renovation work, bathrooms remodelled, Двойни витражи, и vitroceramic. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  3. HOFSTAD ONDERHOUD

    Холандия

    Предприятието HOFSTAD ONDERHOUD, e Подизпълнител, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  4. ROWEPO SERVICES

    Холандия

    Предприятието ROWEPO SERVICES, e Подизпълнител, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Building, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и removals company. Седалището му е в/ъв Goes, Холандия.

  5. FERRY´S SCHILDERWERKEN

    Холандия

    Предприятието FERRY´S SCHILDERWERKEN, e Подизпълнител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Vianen, Холандия.

  1. ROSEBOOM BOUWKUNDIG ADVIESBUREAU

    Холандия

    Предприятието ROSEBOOM BOUWKUNDIG ADVIESBUREAU, e Подизпълнител, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  2. TUREX EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието TUREX EUROPE B.V., e Подизпълнител, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.