• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • поправка и обновяване на недвижими имоти

Резултати за

Поправка и обновяване на недвижими имоти

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. BOUWBEDRIJF DE CALUWÉ EN BROEKAART

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF DE CALUWÉ EN BROEKAART, e Производител, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Graauw, Холандия.

  2. HOSPITALITY HEROES

    Холандия

    Предприятието HOSPITALITY HEROES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Abcoude, Холандия.

  3. NEBBELING

    Холандия

    Предприятието NEBBELING, e Multi-Category, и работи в сферата на Поправка на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Строителство - довършителни работи, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Строителство - довършителни работи, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. ROWEPO SERVICES

    Холандия

    Предприятието ROWEPO SERVICES, e Подизпълнител, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Building, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и removals company. Седалището му е в/ъв Goes, Холандия.

  5. BARRY VAN DER STEL

    Холандия

    Предприятието BARRY VAN DER STEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на building - renovations, bathrooms remodelled, и drainage pipes. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. B. VAN HEES EN ZONEN

    Холандия

    Предприятието B. VAN HEES EN ZONEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Мостове и шосета - предприемачи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и dredging. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  2. DGR-ABC BV

    Холандия

    Предприятието DGR-ABC BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на cleansing and renovation, и parquet. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  3. AANNEMERSBEDRIJF BATENBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF BATENBURG B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Bergschenhoek, Холандия.

  4. AANNEMINGSBEDRIJF WAALBOER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF WAALBOER B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Hellevoetsluis, Холандия.

  5. TUREX EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието TUREX EUROPE B.V., e Подизпълнител, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  1. ZEB DEN UYL VLOERRENOVATIE

    Холандия

    Предприятието ZEB DEN UYL VLOERRENOVATIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Breukelen, Холандия.

  2. WEIJMAN BOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието WEIJMAN BOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  1. RENDON ARKEL B.V.

    Холандия

    Предприятието RENDON ARKEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Arkel, Холандия.

  2. HUIZER BOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието HUIZER BOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  3. AANNEMERSBEDRIJF VERSTEEG UTRECHT B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF VERSTEEG UTRECHT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  4. A3 HOOGLAND VASTGOEDONDERHOUD B.V.

    Холандия

    Предприятието A3 HOOGLAND VASTGOEDONDERHOUD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Eemnes, Холандия.

  5. ZYX CONSTRUCTION

    Холандия

    Предприятието ZYX CONSTRUCTION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на drywall works. Седалището му е в/ъв Montfoort, Холандия.

  6. BOUWBEDRIJF OSKAM BUNNIK B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF OSKAM BUNNIK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Bunnik, Холандия.

  7. KBR BOUW & ONDERHOUD B.V.

    Холандия

    Предприятието KBR BOUW & ONDERHOUD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  8. AANNEMERSBEDRIJF HUURMAN B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF HUURMAN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.