• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • опаковка

Резултати за

Опаковка

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. MENKEN VAN DEN ASSEM FRESH FOOD

    Холандия

    Предприятието MENKEN VAN DEN ASSEM FRESH FOOD, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Supply chain execution. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  2. ULMA PACKAGING

    Холандия

    Предприятието ULMA PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - опаковки, food processing, и packaging machines. Седалището му е в/ъв Leerdam, Холандия.

  3. DRUKKERIJ VAN DER LOUW

    Холандия

    Предприятието DRUKKERIJ VAN DER LOUW, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Berkel En Rodenrijs, Холандия.

  4. NLTULIP

    Холандия

    Предприятието NLTULIP, e Производител, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на paper cups. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  5. STAM HOUT, PALLETS & KISTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието STAM HOUT, PALLETS & KISTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени кутии и щайги, Складиране - техника и системи, Дървени кутии и щайги, и Складиране - техника и системи. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. B.V. KUNSTSTOFFENINDUSTRIE ATTEMA

    Холандия

    Предприятието B.V. KUNSTSTOFFENINDUSTRIE ATTEMA, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  2. PAPIERINDUSTRIE MAASMOND B.V.

    Холандия

    Предприятието PAPIERINDUSTRIE MAASMOND B.V., e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Опаковки от хартия и картон, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Oostvoorne, Холандия.

  3. BRADA VERPAKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BRADA VERPAKKINGEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Седалището му е в/ъв Ouderkerk Aan Den Ijssel, Холандия.

  4. ELOPAK B.V.

    Холандия

    Предприятието ELOPAK B.V., e Производител, и работи в сферата на Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Опаковки от хартия и картон, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Terneuzen, Холандия.

  5. B.V. VERPAKKINGSINDUSTRIE VEENENDAAL

    Холандия

    Предприятието B.V. VERPAKKINGSINDUSTRIE VEENENDAAL, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартиени канцеларски изделия - пластмасови артикули, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Хартиени канцеларски изделия - пластмасови артикули. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  1. PLASTHILL B.V.

    Холандия

    Предприятието PLASTHILL B.V., e Производител, и работи в сферата на Тънки пластмасови покрития. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  2. POLYETHYLEEN- EN PAPIERBEWERKINGSFABRIEK DE TOEKOMST B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYETHYLEEN- EN PAPIERBEWERKINGSFABRIEK DE TOEKOMST B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  1. B.V. PONNOPLASTIC

    Холандия

    Предприятието B.V. PONNOPLASTIC, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  2. ITW V.A.C. B.V.

    Холандия

    Предприятието ITW V.A.C. B.V., e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  3. FORTEQ NETHERLANDS B.V.

    Холандия

    Предприятието FORTEQ NETHERLANDS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Vianen Ut, Холандия.

  4. M. BAKKER EN ZONEN B.V.

    Холандия

  5. HORDIJK PALLETS KISTEN B.V.

    Холандия

  6. HORDIJK BEHEER B.V.

    Холандия

  7. CARTONNAGEFABRIEK SUCCES HOLDING B.V.

    Холандия

  8. DUTCH PACK INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието DUTCH PACK INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Чували от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, paper bags, Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, и Flexible packaging materials. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  1. UNBRAND-ABLE

    Холандия

    Предприятието UNBRAND-ABLE, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни прибавки, и Хранителни прибавки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. HAY2PRESS

    Холандия

    Предприятието HAY2PRESS, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.