• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • поправка на промишлени съоръжения

Резултати за

Поправка на промишлени съоръжения

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. A. HAK RIJNMOND B.V.

    Холандия

    Предприятието A. HAK RIJNMOND B.V., e Производител, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици, Тръбопроводни линии, Индустриално поддържане, Електрически и телефонни кабели и жици, Тръбопроводни линии, и Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Heerjansdam, Холандия.

  2. STORK GEARS & SERVICES B.V.

    Холандия

    Предприятието STORK GEARS & SERVICES B.V., e Производител, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Пробиване и сондиране, Набиране на персонал в международен план, Кораби - поправка и поддръжка, Пробиване и сондиране, и Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. COFELY SERVICES B.V.

    Холандия

    Предприятието COFELY SERVICES B.V., e Производител, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  4. VAN DER REST. NAUTIC B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER REST. NAUTIC B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Екскурзионни плавателни съдове, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Kats, Холандия.

  5. FG ROBOSYS BV

    Холандия

    Предприятието FG ROBOSYS BV, e Производител, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Промишлени роботи, industrial automation, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, и Промишлени роботи. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.