• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • селско стопанство - техника и машини

Резултати за

Селско стопанство - техника и машини

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. OTTEVANGER MILLING ENGINEERS

    Холандия

    Предприятието OTTEVANGER MILLING ENGINEERS, e Производител, и работи в сферата на Материал за хранене на животни. Седалището му е в/ъв Moerkapelle, Холандия.

  2. VITOTHERM B.V.

    Холандия

    Предприятието VITOTHERM B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлени радиатори и конвектори. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Промишлено отопление - инсталации и техника, Отопление за оранжерии, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Pijnacker, Холандия.

  3. METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V.

    Холандия

    Предприятието METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. J.M. VAN DER HOEVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието J.M. VAN DER HOEVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии за ускорен растеж. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии и стъклени покриви, и Оранжерии и стъклени покриви. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenzande, Холандия.