• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • тъкани

Резултати за

Тъкани

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. M. ROOBOL WOONTEXTIEL B.V.

    Холандия

    Предприятието M. ROOBOL WOONTEXTIEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени и синтетични тъкани, и Изкуствени и синтетични тъкани. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  2. CODI INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието CODI INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Нетъкани платове, и Нетъкани платове. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  3. JOBOPROMOTIONS

    Холандия

    Предприятието JOBOPROMOTIONS, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Alblasserdam, Холандия.

  4. VAN DER SNEPPEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER SNEPPEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Terneuzen, Холандия.

  5. ELTI B.V.

    Холандия

    Предприятието ELTI B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Lexmond, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GORDIJNENATELIER DE NIJVERE BIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието GORDIJNENATELIER DE NIJVERE BIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  2. HURRICANE BEDRIJFSKLEDING BV

    Холандия

    Предприятието HURRICANE BEDRIJFSKLEDING BV, e Производител, и работи в сферата на Сериграфия върху текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Harmelen, Холандия.

  3. VAN LEEUWEN TIMMERWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN LEEUWEN TIMMERWERKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Noordwijkerhout, Холандия.