• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фабрични хлебни изделия

Резултати за

Фабрични хлебни изделия

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. CASTELEIJN BROOD B.V.

    Холандия

    Предприятието CASTELEIJN BROOD B.V., e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични хлебни изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Krimpen Aan Den Ijssel, Холандия.

  2. THE MASTER BAKERY B.V.

    Холандия

    Предприятието THE MASTER BAKERY B.V., e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични хлебни изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Middelburg, Холандия.

  3. DE BAKKERIE NIJKERK B.V.

    Холандия

    Предприятието DE BAKKERIE NIJKERK B.V., e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични хлебни изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Bunschoten-Spakenburg, Холандия.

  4. BANKETBAKKERIJ MAISON KELDER B.V.

    Холандия

    Предприятието BANKETBAKKERIJ MAISON KELDER B.V., e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични сладкарски изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.