• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • food industry

Резултати за

Food industry

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. SCHARFF TECHNIEK

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCHARFF TECHNIEK, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на international rental, e-boiler rental, steam plant, R&D, food industry, steam boiler hire, steam boiler rental, international steam boiler rental, и industrial electric boiler hire. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  2. PROFPLASTIC

    Холандия

    Предприятието PROFPLASTIC, e Производител, и работи в сферата на Обработка на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на machining to drawing, plastic material suppliers, и food industry. Седалището му е в/ъв Kapelle, Холандия.

  3. BANDALL

    Холандия

    Verified by europages badge

    Bandall has been developing, manufacturing and distributing packaging and paper wrapping solutions with paper and film banding machines worldwide since 1990. They are used to bundle or band together packaging in the food, graphics, pharmaceuticals and logistics industries. Bandall machines are the only ones in the world to use ultra thin banding materials (from 35 mµ), that enable huge savings to be made. Bandall machines are sold in over 100 countries. Less packaging material, less waste, less plastics and more re-use of materials; these are the main themes when it comes to making the packaging industry more sustainable and more clean. Bandall Benelux offers a number of significant banding applications that respond to this “Less is more” trend.

  4. KELSTREAM

    Холандия

    Предприятието KELSTREAM, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, food processing, thermal processing, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lopik, Холандия.

  5. MACHINEFABRIEK HET STEMPEL

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK HET STEMPEL, e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, manifold heat exchangers, Mechanical construction, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и mixers for food industry. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TRAMPER TECHNOLOGY

    Холандия

    Предприятието TRAMPER TECHNOLOGY, e Multi-Category, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, packaging machines, packing machines for the food-processing industry, food-processing packing machines, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Goes, Холандия.

  2. PRIMIX B.V.

    Холандия

    Предприятието PRIMIX B.V., e Производител, и работи в сферата на Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на liquid mixers. Седалището му е в/ъв Mijdrecht, Холандия.

  3. J.M. DE JONG MACHINEFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието J.M. DE JONG MACHINEFABRIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  4. VAN DIEMEN CHEMICALS BV

    Холандия

    Предприятието VAN DIEMEN CHEMICALS BV, e Производител, и работи в сферата на Изкуствени торове. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, chemical preservatives for the food industry, Chemicals, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и chemical solvents. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  5. TROMP MACHINEBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието TROMP MACHINEBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  1. ANDRITZ GOUDA BV

    Холандия

    Предприятието ANDRITZ GOUDA BV, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

  2. REXNORD FLATOP EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието REXNORD FLATOP EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв 'S Gravenzande, Холандия.

  1. OTTEVANGER MACHINEFABRIEKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието OTTEVANGER MACHINEFABRIEKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Moerkapelle, Холандия.

  2. QBTEC B.V.

    Холандия

    Предприятието QBTEC B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  3. HENDRIKS GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието HENDRIKS GROEP B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  4. METAALINDUSTRIE VAN 'T WOUT B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALINDUSTRIE VAN 'T WOUT B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kwintsheul, Холандия.

  5. KOMORI INTERNATIONAL (EUROPE) B.V.

    Холандия

    Предприятието KOMORI INTERNATIONAL (EUROPE) B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  6. TECHNISCH BUREAU VERBURG-HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH BUREAU VERBURG-HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - машини и материал за обработката, и Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Colijnsplaat, Холандия.